Σίλια Κάψη: Ο πατέρας της μιλάει για την σχέση τους – “Με ανάγκασαν να απομακρυνθώ από τη ζωή της”

Σίλια Κάψη: Ο πατέρας της μιλάει για την σχέση τους – “Με ανάγκασαν να απομακρυνθώ από τη ζωή της”

Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” βρέθηκε καλεσμένη την Τρίτη η Σίλια Κάψη, η οποία εκπροσώπησε την Κύπρο στη Eurovision 2024 και κατέκτησε την 15η θέση.

Η 17χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε πως δεν έχει επαφές με τον πατέρα της και έχει να τον δει από όταν ήταν 5 ετών.

Το πρωί της Τετάρτης ο πατέρας της Σίλιας Κάψη, Γιώργος, μίλησε στην εκπομπή «Ήρθε και έδεσε» και αναφέρθηκε στις δηλώσεις της κόρης του για τη σχέση τους.

“Δεν κατάφερα να κοιμηθώ από τη θλίψη μου, αναγκάστηκα να απομακρυνθώ από τη ζωή της Σίλιας. Με ανάγκασαν να απομακρυνθώ από τη ζωή της, για διάφορους λόγους χωρίς τη δική μου επιλογή, δυστυχώς… Έχω να την δω 11 χρόνια. Χαίρομαι και είμαι υπερήφανος για την επιτυχία της και είμαστε ακόμα στην αρχή. Η Βασιλική είναι γεννημένη για αυτό που της αρέσει να κάνει. Την είδα στη Eurovision, την ψήφισα και στον ημιτελικό και στον τελικό, και εγώ και η σύντροφός μου και όλοι συμπαρασταθήκαμε όπως μπορούσαμε. Δεν είχα το τηλέφωνό της, για το καλό της Βασιλικής έμεινα πίσω για να έχει μια ήρεμη ζωή, δεν προσπάθησα να εκμεταλλευτώ τη δημοσιότητα όταν πήγε στη Eurovision, αν την έπαιρνα τηλέφωνο πριν την Eurovision, δεν ήθελα να την συγχίσω.

Δεν είχα πρόθεση να βγω, αλλά με όσα ειπώθηκαν, θεώρησα σωστό να παρέμβω και να μιλήσω, γιατί θεωρώ ότι θα φαινόμουν αδύναμος. Δεν πιστεύω πως η Σίλια ξέρει για τα τρία αδέλφια της από την άλλη μου γυναίκα. Θέλω να γνωρίζει πως ο πατέρας της είναι πάντα εκεί, την αγαπά και θα την αγαπά, της εύχομαι τα καλύτερα, όλο το μέλλον της ανήκει. Ίσως μετά τα 18 της χρόνια, υπάρξει ευκαιρία να ξανασυνδεθούμε και να αναπληρώσουμε τα χρόνια που χάσαμε. Αποφάσισα να μιλήσω, ώστε να μην υπάρχουν παρανοήσεις, ότι ο πατέρας της Σίλιας είναι αδιάφορος. Ένα παιδί παίρνει από τους δύο τους γονείς. Ανταποκρίνομαι σε όλες τις νόμιμες υποχρεώσεις μου για τις ανάγκες της Βασιλικής”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο πατέρας της Σίλιας Κάψη.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ