Σελίν Ντιόν: Ποζάρει τόπλες στο εξώφυλλο της γαλλικής Vogue – “Ελπίζω σε ένα θαύμα” λέει για την υγεία της (Φωτογραφίες)

Σελίν Ντιόν: Ποζάρει τόπλες στο εξώφυλλο της γαλλικής Vogue – “Ελπίζω σε ένα θαύμα” λέει για την υγεία της (Φωτογραφίες)

Η Σελίν Ντιόν μίλησε για όλους και για όλα, σε μια σπάνια συνέντευξη στη γαλλική Vogue τη Δευτέρα 22 Απριλίου, για το εξώφυλλο της οποίας  πόζαρε τόπλες.

Σε ερώτηση για το πώς νιώθει, η σταρ απάντησε: «Είμαι καλά, αλλά είναι πολλή δουλειά. Το παίρνω μέρα με τη μέρα». Για το πώς διαχειρίζεται την πάθησή της, εξήγησε: «Πέντε ημέρες την εβδομάδα κάνω αθλητική, σωματική και φωνητική θεραπεία. Τώρα πρέπει να μάθω να ζω με αυτό και να σταματήσω να αμφισβητώ τον εαυτό μου. Στην αρχή αναρωτιόμουν: “Γιατί εγώ; Πώς συνέβη αυτό; Τι έκανα; Εγώ φταίω γι’ αυτό;”. Η ζωή δεν σου δίνει απαντήσεις. Απλά πρέπει να τη ζήσεις! Επέλεξα να δουλέψω με όλο μου το σώμα και την ψυχή, από την κορυφή ως τα νύχια, με μια ιατρική ομάδα. Θέλω να είμαι η καλύτερη δυνατή. Στόχος μου είναι να ξαναδώ τον Πύργο του Άιφελ!».

Θυμίζουμε ότι η Σελίν Ντιόν ανέβηκε στη σκηνή στα βραβεία Grammy τον Φεβρουάριο, καθώς παρέδωσε στην Τέιλορ Σουίφτ το βραβείο για το άλμπουμ της χρονιάς, μετά από αρκετά χρόνια απουσίας. Τώρα, η Καναδή τραγουδίστρια αποκάλυψε αν θα ανέβει ποτέ ξανά στη σκηνή: «Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό….. Γιατί εδώ και τέσσερα χρόνια λέω στον εαυτό μου ότι δεν πρόκειται να επιστρέψω, ότι είμαι έτοιμη, ότι δεν είμαι έτοιμη. Όπως έχουν τα πράγματα, δεν μπορώ να σταθώ εδώ και να σας πω: “Ναι, σε τέσσερις μήνες”. Δεν ξέρω… Το σώμα μου θα μου το πει».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το 2022 ότι πάσχει από την εκφυλιστική διαταραχή.

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις: 

Photo Credits: ZUMA PRESS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ