Σάσα Σταμάτη: Ο προσωπικός αγώνας της δημοσιογράφου! Τα νέα γεγονότα και οι αποκαλυπτικές εικόνες από το νοσοκομείο

Η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη αντιμετώπισε την πρόκληση να βοηθήσει τον πατέρα της και στη συνέχεια να αντιμετωπίσει τον πόνο του θανάτου του.

Η ίδια συγκέντρωσε στοιχεία και αναμένει να γίνει δικαίωση για όσους αδιαφόρησαν και άσκησαν επιβλαβή επίδραση στην υγεία του πατέρα της κατά τη διάρκεια της αποκατάστασής του.

Το «Live News» επικοινώνησε με τον γιατρό που πρώτος εξέτασε τον πατέρα της Σάσας Σταμάτη μετά την εξιτήρια από το κέντρο αποκατάστασης και οι ενέργειες που αναλαμβάνει ο δικηγόρος της δημοσιογράφου προκαλούν νέες αντιδράσεις.

Ο πατέρας της δημοσιογράφου πέθανε τον Απρίλιο του 2021.

sasa stamati1

Λίγους μήνες μετά, η Σάσα Σταμάτη εξακολουθεί να παλεύει με την άθλια κατάσταση που βρήκε τον πατέρα της όταν τον πήρε από το κέντρο αποκατάστασης.

“Ο κύριος Σταμάτης ήταν σε άθλια κατάσταση. Ήταν αφυδατωμένος, με σηπτική πληγή και εμφάνιζε αιφνίδια νεφρική ανεπάρκεια. Η κρεατίνη ήταν πολύ υψηλή, κάτι που σημαίνει ότι τα νεφρά του ταλαιπωρήθηκαν πολύ. Εντυπωσίαστηκα από την κακή κατάσταση που βρισκόταν” ανέφερε ο γιατρός που τον εξέτασε στο Νοσοκομείο Κορίνθου μετά την εξιτήρια από το κέντρο αποκατάστασης.

Η Σάσα Σταμάτη, χωρίς κανέναν ενδοιασμό, ζήτησε βοήθεια από γιατρούς και κατάφερε να τερματίσει τον εφιάλτη που ζούσε καθημερινά. Τώρα περιμένει δικαιοσύνη για τον πατέρα της.

Επιθυμεί την τιμωρία όλων εκείνων στο κέντρο αποκατάστασης που όχι μόνο δεν συνέβαλαν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του, αλλά επιδείνωσαν σημαντικά την κατάστασή του και τελικά συνέβαλαν στον θάνατό του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ