Ψυχοκόρες – Οι εξελίξεις της εβδομάδας: Ο Σώτος βοηθάει τη Νέλλα στην απεξάρτηση & η Δεσποινιώ δεν γλιτώνει από τον Κοσμά

Ψυχοκόρες – Οι εξελίξεις της εβδομάδας: Ο Σώτος βοηθάει τη Νέλλα στην απεξάρτηση & η Δεσποινιώ δεν γλιτώνει από τον Κοσμά

 

Περισσότερες “Ψυχοκόρες” θα απολαμβάνουν από την ερχόμενη εβδομάδα οι τηλεθεατές του ΑΝΤ1.

Πιο συγκεκριμένα, από αυτήν την εβδομάδα οι “Ψυχοκόρες”, έρχονται από Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 21:00 για να διηγηθούν τις συγκλονιστικές ιστορίες της Μαρίκας, της Βασιλικής, της Φρόσως και της Δεσποινιώς.

Η σειρά που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και αληθινές μαρτυρίες, ρίχνει φως στον «απαγορευμένο» θεσμό των ψυχοκορών και καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό.

Ψυχοκόρες – Τι θα δούμε στα ερχόμενα επεισόδια;

Ψυχοκόρες – επεισόδιο 16 (Δευτέρα 22/4)

Στο Εργατικό Κέντρο ξεσπούν ταραχές κατά την ομιλία της Μάγιας και ο Παύλος με τη Βασιλική, προσπαθώντας να σωθούν, έρχονται πολύ κοντά. Ο Αρδίτης θυμώνει με τη Μάγια επειδή έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή της. Ο Σώτος φροντίζει το έγκαυμα της Δεσποινιώς και υπόσχεται στη Μαρίκα να βρει τη Βικτωρία, ενώ εκείνη του αποκαλύπτει την εξάρτηση της μητέρας του από το όπιο. Η Μαρίκα θέλει να σώσει τη Δεσποινιώ τόσο από τις παραπλανητικές υποσχέσεις του Τάσου όσο και από το ερωτικό στόχαστρο του Κοσμά. Ο Μέλιος κάνει μια πρόταση στη Φρόσω, ενώ ο Νάτσης δεν σταματάει να πηγαίνει στην κάμαρή της. Στο εργοστάσιο οι εργάτες ξεσηκώνονται και ένας εργάτης απειλεί με όπλο τον Κοσμά.

1000 077b0a57 b052 40dd 93b1 29d938731adb

Ψυχοκόρες – επεισόδιο 17 (Τρίτη 23/4)

Ο Παύλος…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ