Ψυχοκόρες – Μαριάννα Κιμούλη: “Θεωρώ ότι είναι δίκαιο το τέλος κάθε ιστορίας”

Ψυχοκόρες – Μαριάννα Κιμούλη: “Θεωρώ ότι είναι δίκαιο το τέλος κάθε ιστορίας”

Η Μαριάννα Κιμούλη παραχώρησε συνέντευξη στο σόου “The 2Night Show” την Τετάρτη (15/05). Η ηθοποιός, που υποδύεται τη Μαρίκα στο γνωστό σίριαλ Ψυχοκόρες, μίλησε για τον ρόλο της, τις εξελίξεις στη σειρά και το τέλος της.

“Αν ήμουν νεότερη θα ήθελα να υποδύομαι τη Βικτωρία, την κακιά της ιστορίας, και τη Νέλλα. Μου αρέσουν οι σκοτεινοί ρόλοι γιατί αποκαλύπτουν πτυχές του εαυτού μας που προσπαθούμε να κρύψουμε. Όλοι έχουμε τις σκοτεινές μας πλευρές. Είναι μια σειρά που απεικονίζει τη σκληρότητα της εποχής της”

“Θεωρώ ότι είναι δίκαιο να υπάρχει κατάληξη σε κάθε ιστορία. Το τέλος είναι πάντα κατάλληλο. Ίσως όχι όλοι να λάβουν αυτό που τους αξίζει, αλλά υπάρχει μια μορφή δικαίωσης. Η σειρά είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, αντιπροσωπεύει τις δυσκολίες της ζωής. Υπάρχει έντονη συναισθηματική φόρτιση στη σχέση της Μαρίκας με τον Σώτο”

Η Μαριάννα Κιμούλη παραδέχτηκε πως εντυπωσίαστηκε από τον αριθμό ανθρώπων που της μοιράστηκαν εμπειρίες σχετικά με τους ψυχοκόρες. “Φαντάζομαι ότι ο αριθμός τους ήταν πολύ μεγαλύτερος από αυτόν που νομίζουμε”, εξήγησε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ