Πάνος Ιωαννίδης: Οι αποκαλύψεις για τον μεγάλο τελικό του MasterChef 2024

Πάνος Ιωαννίδης: Οι αποκαλύψεις για τον μεγάλο τελικό του MasterChef 2024

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», συνάντησε τον Πάνο Ιωαννίδη και ο κριτής του MasterChef παραχώρησε δηλώσεις.

Μπήκε στον κόπο να αποκαλύψει την εμπειρία του από τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μαγειρικής του Star και να μιλήσει για την πορεία του.

«Ήταν μια εκπληκτική εμπειρία, ζήσαμε μια εκπληκτική χρονιά και είδαμε υψηλό επίπεδο μαγειρικής. Περάσαμε υπέροχα. Συνήθως, στον μεγάλο τελικό φτάνουν δύο παίκτες… και οι υπόλοιποι μένουν στις οθόνες. Ασφαλώς, ήταν ένας πολύ απαιτητικός τελικός φέτος και τα χρηματικά έπαθλα που προσφέραμε ήταν μεγαλύτερα από κάθε άλλη χρονιά», ανέφερε ο Πάνος Ιωαννίδης.

«Δεν φαίνεται ότι ο κύριος Κουτσόπουλος έχει υπογράψει για 4 χρόνια στο Star. Δεν έχουμε λάβει κάποια επίσημη ανακοίνωση, οπότε μήπως υπάρχει κάτι άλλο; Ας τελειώσει αυτή η χρονιά και θα δούμε τι θα συμβεί του χρόνου, καθώς φαίνεται ότι τα πράγματα κινούνται προς εκεί», αντίδρασε ο Πάνος Ιωαννίδης σε σχετική ερώτηση που του τέθηκε.

«Με 8 σεζόν στο MasterChef, αυτό σημαίνει ότι κάνουμε κάτι σωστά και απολαμβάνουμε κάθε στιγμή. Αυτή τη στιγμή δεν θα μπορούσα να φανταστώ να ασχολούμαι με κάποιο άλλο τηλεοπτικό πρόγραμμα παράλληλα. Όταν έρθει η ώρα, θα το σκεφτούμε. Τώρα, δεν έχω κάποιο σχέδιο. Θα ήθελα να περνάω περισσότερο χρόνο με τον γιο μου», πρόσθεσε ο Πάνος Ιωαννίδης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ