Ώρα Ελλάδος: Ανακοίνωσε on air την υποψηφιότητά του στις ευρωεκλογές – “Είναι η τελευταία φορά που θα είμαι στην εκπομπή”

Ώρα Ελλάδος: Ανακοίνωσε on air την υποψηφιότητά του στις ευρωεκλογές – “Είναι η τελευταία φορά που θα είμαι στην εκπομπή”

Το πρωί της Δευτέρας 15 Απριλίου ο δημοσιογράφος Μανώλης Αναγνωστάκης ανακοίνωσε ότι κατεβαίνει υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με το κόμμα του Ανδρέα Λοβέρδου, “Δημοκράτες“.

Παράλληλα, ανακοίνωσε και την αποχώρηση του από την εκπομπή του Open, “Ώρα Ελλάδος”, που συμμετείχε ως σχολιαστής.

«Είναι η τελευταία φορά που θα είμαι στην εκπομπή. Να σας ευχαριστήσω όλους για τη συνεργασία. Δεν ήταν τόσο εύκολο για μένα γιατί ήμουν εκτός κάποια χρόνια», ανέφερε o δημοσιογράφος και αποκάλυψε ότι δέχτηκε την πρόταση του Ανδρέα Λοβέρδου.

«Με τον Αντρέα είμαστε φίλοι από τα πανεπιστημιακά μας χρόνια, είμαστε και στα Διοικητικά Συμβούλια των σχολών μαζί, στην πορεία μαζί και μετά και είμαστε πολύ κοντά στις πολιτικές μας απόψεις. Ευχαριστώ τον Αντρέα και σας ευχαριστώ όλους», είπε ακόμα ο Μανώλης Αναγνωστάκης και ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκε στο Open.

Το βιογραφικό του Μανώλη Αναγνωστάκη

Γεννήθηκε στο Κερατσίνι. O πατέρας του ήλθε από το Βάμο Αποκόρωνου Χανίων στην Αθήνα. Η μητέρα του γεννημένη στην Κωνσταντινούπολη, βρέθηκε σε μικρή ηλικία, πρόσφυγας στον Πειραιά.

Μεγάλωσε στο Κερατσίνι και σπούδασε Νομικά στη Θεσσαλονίκη.

Ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία και σύντομα έγινε σημαντικό στέλεχος της Rizzoli στο Μιλάνο συμμετέχοντας στο International Department των περιοδικών. 

Το 2004 μπήκε στην ομάδα του Mega Channel, και το 2006 συμπαρουσίασε την ενημερωτική εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο.

Ανέλαβε τις εκδόσεις μεγάλου ταξιδιωτικού περιοδικού στο internet και από το φθινόπωρο του 2023 μέχρι σήμερα, συμμετείχε στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του Open TV ως σχολιαστής. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ