Οι “ΟΝΕ” αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για τη διάλυσή τους: “Δεν άντεχα πια”

Οι “ΟΝΕ” αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για τη διάλυσή τους: “Δεν άντεχα πια”

Την απογευματινή ώρα της Παρασκευής 29/3, ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος “ONE” συμμετείχαν στην εκπομπή “Στούντιο 4” της ΕΡΤ.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο τραγουδιστής και οι συνάδελφοί του αποκάλυψαν λεπτομέρειες σχετικά με τη διάλυση του συγκροτήματος, αναφέροντας στην στιγμή που οδήγησε σε αυτή.

“Δεν, όχι. Εγώ έκανα αυτή την επιλογή. Δεν άντεχα πια. Είχα φτάσει σε ένα σημείο όπου οι αντιθέσεις με τον Γιώργο (σ.σ. Θεοφάνους) ήταν έντονες και κατέληξα ότι δεν ήμουν σε θέση να τα αντιμετωπίσω όλα αυτά ταυτόχρονα, λόγω της προσωπικής φιλοδοξίας. Είμαι ειλικρινής. Αν και η προσωπική φιλοδοξία δεν ήταν η κύρια αιτία.

Δεν προσπάθησε κανείς από τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας να με πείσουν αλλιώς. Είχαν εκνευριστεί και θλίβονταν. Ο Αργύρης δεν μίλησε πολύ, και αυτό ήταν λάθος, καθώς η συμβουλή του θα μπορούσε να έχει κάνει τη διαφορά. Ο Πάνος ήταν θυμωμένος μαζί μου, όπως και ο Φίλιππος. Όταν νιώθω την ανάγκη να απομακρυνθώ, το κάνω, και χάνομαι. Όχι από δειλία, αλλά διότι έχω δυσκολία να εκφράσω τα συναισθήματά μου. Δυσκολία που επηρεάζει κάθε μου σχέση”, αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ