Οδυσσέας Σταμούλης: Ο γιος του πνίγηκε εξαιτίας του πόδιού του που μπλέχτηκε στη σημαδούρα

Στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, ο Γιάννης Μαρακάκης μίλησε για τις συνθήκες θανάτου του 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη στην παραλία των Φούρνων Κορσεών.

Σύμφωνα με τις αναφορές, πριν από το δυστύχημα είχε τοποθετηθεί μια συστοιχία από σημαδούρες στο σημείο όπου κολυμπούσε το παιδί. Φαίνεται ότι υπήρξαν πλημμέλειες και ερευνάται ποιος ήταν υπεύθυνος για την τοποθέτησή τους.

Ο 11χρονος πνίγηκε επειδή το πόδι του μπλέχτηκε στο σχοινί της σημαδούρας και ήταν αδύνατο να το ξεμπλέξει. Δεν υπήρχαν δίχτυα ή κορδόνια και αυτό επιβεβαιώθηκε από τους ανθρώπους που τον βρήκαν και τον έβγαλαν στην ακτή.

Η σημαδούρα ήταν κάτι νέο που εγκαταστάθηκε στο σημείο όπου το παιδί συνήθιζε να κολυμπά. Δεν ήταν βαθιά τα νερά και ο 11χρονος είχε εμπειρία στο κολύμπι. Η σημαδούρα έχει απομακρυνθεί και εξετάζεται από τους ειδικούς για να διαπιστωθεί αν η τοποθέτησή της έγινε σύμφωνα με τους κανονισμούς.

Όσον αφορά την μητέρα του Χρήστου, ο κ. Μαρακάκης δεν έδωσε λεπτομέρειες για την κατάστασή της αλλά επιβεβαίωσε ότι είναι πολύ δύσκολα για εκείνη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ