Ο Θοδωρής Ρακιντζής αντιδρά εναντίον του Νίκου Συρίγου: “Κρίνομαι από τη μουσική μου καριέρα;”

Ο Θοδωρής Ρακιντζής αντιδρά εναντίον του Νίκου Συρίγου: “Κρίνομαι από τη μουσική μου καριέρα;”

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Super Κατερίνα” με τη Μένια Κούκου, ο Θοδωρής Ρακιντζής σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτης που κατέρριψαν τα δημοσιεύματα για το τέλος του πρωινού προγράμματος “Mega Καλημέρα” και το παρασκήνιο με τους συνεργάτες της.

Ο Θοδωρής Ρακιντζής αρχικά επισήμανε: “Θα ήθελα να δώσω τον αξία στην Ελεονώρα για την ειλικρίνεια της. Εγώ είχα τις πληροφορίες μου και τις παρουσίασα, δηλώνοντας παράλληλα ότι το post με το 1+1 ήταν λανθασμένο. Αυτό με προβλημάτισε πολύ”.

Συνέχισε λέγοντας: “Η Ελεονώρα Μελέτη, με βάση τη συνεννόησή μας, απάντησε με σεβασμό προς εμένα. Κάποιοι άλλοι δημοσιογράφοι όμως με απόρριψαν αδίκως,” αναφερόμενος στον Νίκο Συρίγο που τον κριτικάρει μέσω της εκπομπής “Χαμογέλα και Πάλι” χωρίς ωστόσο να αναφέρει το όνομά του.

“Δεν περίμενα ότι για να θεωρηθώ επιτυχημένος μετά από τόσα χρόνια στην τηλεόραση, να πρέπει να έχω σύντροφο τραγουδίστρια. Κάποιος δεν ανέφερε: ‘Δεν είπε μόνος του αυτά; Είναι ψεύτης;’. Μετά από τόσα χρόνια, χρειάζεται να ψεύδομαι; Η αντικειμενική ανταπόκριση δίνει λύσεις, αλλά δεν κολακεύω παρουσιάστριες. Αυτός απαρνήθηκε το περιεχόμενο της εκπομπής. Αν είχε αξιοπρέπεια, θα είχε παραιτηθεί. Καθίστε στην εκπομπή που δεν υποστηρίζετε και λέτε: ‘Καθένας’. Πρέπει να έχω μια τραγουδίστρια δίπλα μου για να είμαι επιτυχημένος;” αναρωτήθηκε ο Θοδωρής Ρακιντζής με έντονο τόνο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ