Ο Οδυσσέας Σταμούλης μιλάει για το θάνατο του γιου του: “Ήταν πολύ σκληρό αυτό”

Ο Οδυσσέας Σταμούλης μιλάει για το θάνατο του γιου του: “Ήταν πολύ σκληρό αυτό”

Ο Οδυσσέας Σταμούλης έδωσε μια πλήρη συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” στον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή.

Μεταξύ άλλων, ο ταλαντούχος ηθοποιός αναφέρθηκε στον τραγικό χαμό του 11χρονου γιου το περασμένο καλοκαίρι στους Φούρνους Κορσεών, επισημαίνοντας πόσο άσχημη ήταν η χρονιά γι’ αυτόν.

Αρχικά, ο Οδυσσέας Σταμούλης ανέφερε: “Ήταν δική μου επιλογή να απουσιάζω από την τηλεόραση, δεν υπήρξαν ενδιαφέρουσες προτάσεις. Στο λεξικό, δίπλα από τη λέξη ‘σπάταλος’, υπάρχει η φωτογραφία μου. Ενώ θέλω να είμαι ένας διάσημος ηθοποιός, με την έννοια ότι έχω πετύχει ως ηθοποιός, δεν μου αρέσει καθόλου η δημοσιότητα. Τα media μου έχουν φερθεί άγρια, με θυμώνει και με προσβάλει αυτό, αλλά το αντιμετωπίζω με το να απέχω”.

Κατόπιν, ο ηθοποιός μίλησε για τον τραγικό θάνατο του γιου του, δηλώνοντας: “Αυτή η χρονιά ήταν ένας εφιάλτης για μένα. Αγγελούδια, παιδάκια χάνονται κάθε μέρα. Μερικά από αυτά τυχαίνει να έχουν έναν πατέρα αναγνωρίσιμο ή δημόσιο πρόσωπο. Δεν μιλάω γι’ αυτό, ούτε θα μιλήσω, γιατί είναι σαν να έχει η δική μου απώλεια μεγαλύτερη βαρύτητα από των άλλων. Η απώλεια έχει ακριβώς την ίδια αξία και ο πόνος είναι αφόρητος με τον ίδιο τρόπο για όλους τους γονείς. Ήταν πολύ σκληρό που ερχόντουσαν στο θέατρο, γιατί είναι αυτό που είπα πριν, ότι ήταν σαν να είχε η δική μου απώλεια μεγαλύτερη βαρύτητα από την απώλεια οποιουδήποτε ανθρώπου. Εγώ δεν μίλησα ποτέ και ούτε κάλεσα ποτέ κανέναν για να του πω για τον πόνο μου”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ