Ο Νίκος Οικονομόπουλος για την τεκνοθεσία ομοφυλόφιλων: “Δε συμφωνώ, ένα παιδί χρειάζεται τη μαμά και τον μπαμπά”

Ο Νίκος Οικονομόπουλος για την τεκνοθεσία ομοφυλόφιλων: “Δε συμφωνώ, ένα παιδί χρειάζεται τη μαμά και τον μπαμπά”

<div data-slug="video-1" data-title="Ο Νίκος Οικονομόπουλος για την τεκνοθεσία ομοφυλόφιλων: ” data-category=”News” data-offsetads=”pre” data-tagads=”https://adman.antenna.gr/gbanner/?__timestamp__|4562/1×1?__random-number__:=638397921549828408@1920x1200x32?//testcookie1″ data-skipoffset=”5″ readability=”35″>

Ο Νίκος Οικονομόπουλος για την τεκνοθεσία ομοφυλόφιλων ζευγαριών: “Δε συμφωνώ, ένα παιδί χρειάζεται τη μαμά και τον μπαμπά”

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1 την Τρίτη 2/1 και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Γιώργο Λιάγκα.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μεταξύ άλλων απάντησε για την τεκνοθεσία ομοφυλόφιλων ζευγαριών, κάτι που όπως τόνισε τον βρίσκει αντίθετο!

Όσα δήλωσε ο Νίκος Οικονομόπουλος για την τεκνοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια

“Δε συμφωνώ με την τεκνοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια, αλλά αυτή είναι η άποψή μου. Είναι ένα κομμάτι που εγώ προσωπικά δεν το δέχομαι. Έχει να κάνει με το θέμα της πίστης, είναι θέμα δικό μου… Πιστεύω ότι ένα παιδί χρειάζεται τη μαμά και τον μπαμπά, αυτό έχει ορίσει η φύση μας. Τώρα από εκεί και έπειτα τους νόμους στα χαρτιά τους βάζουν οι άνθρωποι, οπότε ας πάρει το κρίμα στον λαιμό του ο νομοθέτης” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Οικονομόπουλος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ