Ο Γρηγόρης Γκουντάρας απαντά στην Super Κική για τον χαρακτηρισμό “σιχαμένος”

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας απαντά στην Super Κική για τον χαρακτηρισμό “σιχαμένος”

Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου παρουσίασε τις δηλώσεις της Super Κική στο διαδικτυακό κανάλι της Γαρυφαλιάς Καληφώνη σχετικά με το πάνελ της εκπομπής.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποφάσισε να ανταποκριθεί στη γνωστή youtuber για τον χαρακτηρισμό «σιχαμένος» που του πρόσαψε.

«Εκτός από το ότι με κράζει σιχαμένο, μου αρέσει η Καινούργιου. Ο ένας κράζει για χαρά, δεν είναι ο Μικρούτσικος. Ο Γκουντάρας, καταλαμβάνει πολύ χώρο, πρέπει να έχει μεγάλο συμβόλαιο» σχολίασε η Super Κική για τον δημοσιογράφο.

«Λόγω των κιλών μου, καταλαμβάνω χώρο. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Δεν μπορεί να είμαι σε όλους αγαπητός. Αν με βλέπει κάποιος και με θεωρεί σαν σιχαμένο άτομο, δεν έχω πρόβλημα. Χαίρομαι για τη γνώμη του. Εγώ πάντα σχολιάζω τα λεγόμενά της, χωρίς επιθετικές εκφράσεις. Αν έχει το κανάλι της να λέει ο,τιδήποτε για οποιονδήποτε, αρκεί να μην προσβάλλει. Εμένα δεν με προσβάλλει. Κανείς δεν γνωρίζει πώς το βλέπει ο άλλος. Μπορεί να με έχει κατατάξει σαν σιχαμένο που εμφανίζεται στην τηλεόραση. Το δέχομαι. Δεν μπορώ να μην εκφράσω θετικά τις ανθρώπινες πτυχές ενός ατόμου που έχει περάσει δυσκολίες» απάντησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην κριτική.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ