Ο Αχιλλέας Μπέος καταγγέλλει την Ζωή Κωνσταντοπούλου για σεξουαλική παρενόχληση! “Γεια σου κούκλε, τι κάνεις;”

Ο Αχιλλέας Μπέος καταγγέλλει την Ζωή Κωνσταντοπούλου για σεξουαλική παρενόχληση! “Γεια σου κούκλε, τι κάνεις;”

Μέσα από μία ανάρτηση στο facebook ο Αχιλλέας Μπέος έκανε λόγο για σεξουαλική παρενόχληση από την Ζωή Κωνσταντοπούλου και παρέθεσε τον διάλογο που είχαν στον προαύλιο χώρο του Δικαστικού Μεγάρου.

«Μετά και το πρωϊνό περιστατικό στον προαύλιο χώρο του Δικαστικού Μεγάρου, όπου διασταυρώθηκαν οι δρόμοι μας με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, προβληματίζομαι ακόμα περισσότερο προς τι η ανεξήγητη εμμονή, πραγματικό «κόλλημα», που η εν λόγω έχει με το πρόσωπό μου. Η προσφώνησή της την ώρα που με προσπερνούσε «γεια σου κούκλε, τι κάνεις;» δεν μπορεί παρά να ερμηνευτεί με δύο τρόπους.

Ο ένας ως «πείραγμα», αν και η ίδια εμφανώς στερείται, μεταξύ πολλών άλλων, και χιούμορ. Και ο άλλος ως σεξουαλική παρενόχληση, που δεν θέλω να το πιστέψω. Κυρίως λόγω της αυτοεκτίμησης που έχω. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια ιδιαίτερη προτίμησή της σε μένα, ανεξήγητη καθώς ούτε τη γνωρίζω, ούτε την έχω συναντήσει, ούτε έχω μιλήσει ποτέ μαζί της. Αυτή την τύχη, ομολογώ, την είχα…

Εν τέλει καταλήγω ότι ίσως πρόκειται για μανία προβολής, ιδιαίτερα μάλιστα εν όψει ευρωεκλογών…», έγραψε στην ανάρτησή του Αχιλλέας Μπέος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ