Νίκος Καρβέλας: Ο λόγος που παντρεύτηκε με την Αννίτα Πάνια – “Είπα να τους δώσω όλο το πακέτο”

Νίκος Καρβέλας: Ο λόγος που παντρεύτηκε με την Αννίτα Πάνια – “Είπα να τους δώσω όλο το πακέτο”

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας σε μια σπάνια συνέντευξή του στη Νίκη Λυμπεράκη.

Μεταξύ άλλων ο Νίκος Καρβέλας μίλησε για τους δυο γάμους που έχει κάνει με την Άννα Βίσση και με την Αννίτα Πάνια, ενώ αποκάλυψε πως με την Έλενα Φερεντίνου δεν έχει παντρευτεί.

 «Επίτρεψέ μου. Έχω ένα χιούμορ εμπριμέ. Δηλαδή θες να μου πεις τώρα ότι εγώ έκανα θρησκευτικό γάμο σοβαρά; Αυτό που έκανα και δεν θα το έκανα σε καμία περίπτωση. Δύο γάμους έχω κάνει. Με την Άννα με οδήγησε κάτι αλλοπρόσαλο μέσα στις βλάβες του εγκεφάλου που με οδήγησε να το κάνω και μετά το πλήρωσα, γιατί δεν είμαι για τέτοια πράγματα.

Το έκανα και με την Αννίτα, γιατί ήθελα να δω το πρόσωπο της μάνας της και του πατέρα της να γελάνε. Διασκέδαζα πάρα πολύ, γιατί η Αννιτούλα είναι ένα πολύ περίεργο κορίτσι και πίστευαν ότι δεν θα έκανε ούτε παιδάκι και όταν είδαν ότι είναι με αυτόν τον τρελό και θα κάνει παιδί, είπα να τους δώσω όλο το πακέτο. Τώρα (σ.σ με την Έλενα Φερεντίνου) δεν είμαι παντρεμένος. Δεν είμαι σε φάση οικογενειακή. Αυτό λέγεται Καρβέλια σχέση», είπε ο Νίκος Καρβέλας.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ