Νίκος Αναδιώτης: “Το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια είναι Επικίνδυνο – Θα Μετανιώσουμε Πικρά ως Κοινωνία”

Νίκος Αναδιώτης: “Το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια είναι Επικίνδυνο – Θα Μετανιώσουμε Πικρά ως Κοινωνία”

Στην εφημερίδα “Espresso” και τη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου δόθηκε συνέντευξη από τον Νίκο Αναδιώτη.

Ο ηθοποιός και επιχειρηματίας εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε προσφάτως σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

«Στις 15 Φεβρουαρίου 2024, η Πολιτεία πήρε μια εξαιρετικά επικίνδυνη απόφαση, πιστεύω ότι ως κοινωνία θα την μετανιώσουμε πικρά. Έπιασε τη μπίλια να θεραπεύσει έναν πονοκέφαλο. Δημιούργησε σύγχυση χωρίς προηγούμενο, σχετικά με το ιδανικό πρότυπο οικογένειας που προσπαθούμε να διδάξουμε και να περάσουμε στα παιδιά μας. Το κυριότερο όμως είναι ότι αφαίρεσε από πολλά παιδιά τη δυνατότητα να μεγαλώσουν με πατέρα και μητέρα. Ποιος συμβουλεύτηκε τα παιδιά; Ποιος παίρνει αυτήν την ευθύνη; Ανατριχιάζω απλά με τη σκέψη», δήλωσε αρχικά ο Νίκος Αναδιώτης.

«Είναι φρικτό να επιβάλλει κανείς αλλαγές που θα ανατρέψουν εντελώς τον τρόπο ζωής και τον ψυχισμό αθώων και αδύναμων όντων, καθώς πειραματίζεται χωρίς στέρεες επιστημονικές βάσεις. Πριν χρησιμοποιήσουμε τα παιδιά ως πειραματόζωα, δεν θα πρέπει να είχαμε βεβαιωθεί για όλες τις έρευνες που θα μπορούσαν να διεξαχθούν;

Ορισμένες πρόσφατες έρευνες αποκάλυψαν επιπτώσεις στη γένεση και το σεξουαλικό προσανατολισμό των παιδιών, που είναι πιθανότερο να είναι ομοφυλοφιλικά. Ακόμα κι αν υπάρχουν άλλες έρευνες που δεν προσφέρουν έντονα αποτελέσματα, πώς μπορούμε να ανεχθούμε να αγνοήσουμε αυτήν την πλευρά των επιστημόνων;», πρόσθεσε.

*Πηγή φωτογραφίας: NDP

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ