Νικόλαος & Τατιάνα Μπλάτνικ: Διαζύγιο “βόμβα” για το ζευγάρι μετά από 14 χρόνια γάμου

Νικόλαος & Τατιάνα Μπλάτνικ: Διαζύγιο “βόμβα” για το ζευγάρι μετά από 14 χρόνια γάμου

Ξεχωριστούς δρόμους αποφάσισαν να πάρουν ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ μετά από 14 χρόνια γάμου. Η είδηση έγινε γνωστή το απόγευμα της Παρασκευής 19/04 με μια ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο της πρώην βασιλικής οικογένειας της Ελλάδος.

Νικόλαος & Τατιάνα Μπλάτνικ – Η ανακοίνωση για το διαζύγιο του ζευγαριού

«Ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν την δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους.

Η Οικογένεια θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους. Ευχαριστούμε πολύ για τον σεβασμό και τη διακριτικότητά σας. Γραφείο πρώην Βασιλικής Οικογένειας της Ελλάδος», ανέφερε η ανακοίνωση της τέως βασιλικής οικογένειας.

Θυμίζουμε πως ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ παντρεύτηκαν στις 25 Αυγούστου 2010 στις Σπέτσες, ενώ οι δυο τους γνωρίστηκαν και έγιναν ζευγάρι το 2003 στο Γκστάαντ της Ελβετίας.

nikolaos tatiana

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ