Μαρία Σάκκαρη: “Τότε άρχισα να έχω κρίσεις πανικού, ήθελα να τερματίσω την καριέρα μου”

Μαρία Σάκκαρη: “Τότε άρχισα να έχω κρίσεις πανικού, ήθελα να τερματίσω την καριέρα μου”

Η Μαρία Σάκκαρη αποκαλύπτει τη δύσκολη περίοδο που βίωσε και πώς σκέφτηκε να τερματίσει την καριέρα της.

Στη δεύτερη σεζόν της σειράς Break Point του Netflix, η τενίστρια μίλησε για τον αντιμετωπισμό κρίσεων πανικού και τον εσωτερικό αγώνα που έδωσε. “Πέρυσι όλα πήγαιναν καταπληκτικά. Ανέβηκα στην τρίτη θέση του κόσμου, αλλά μετά υπήρξε μια πτώση. Έχασα λίγο το μυαλό μου”, εξομολογήθηκε η Σάκκαρη.

Η πίεση και οι αρνητικές κριτικές από τον κόσμο της τένις την οδήγησαν σε έξι μήνες σκοτεινότητας. “Ήθελα και να τερματίσω την καριέρα μου, αλλά δεν έχω πετύχει ακόμα όλα όσα ήθελα”, αναφέρει η τενίστρια.

Ωστόσο, με τη βοήθεια ψυχολόγου και την επαναφορά σε καθημερινές δραστηριότητες, η Σάκκαρη κατάφερε να αντιμετωπίσει τους φόβους της. “Ξέρω πως όποια και αν είναι η ηλικία σου, μπορείς να βελτιωθείς”, κατέληξε.

Η Μαρία Σάκκαρη δείχνει αποφασισμένη να μην αφήσει τους προβληματισμούς να επηρεάσουν την πορεία της στο τένις. Η αφοσίωσή της στο άθλημα και η διάθεσή της για βελτίωση αποτελούν τον πυρήνα της αφήγησής της. Με τον τρόπο αυτόν, δίνει έμπνευση και ελπίδα σε όσους αντιμετωπίζουν παρόμοιες προκλήσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ