Μάκης Δελαπόρτας: Η απάντηση στο ξέσπασμα του Τέρη Χρυσού – “Δεν μου αναφέρθηκε ποτέ το όνομά του”

Στην εκπομπή “Καλοκαίρι Yes” σήμερα Δευτέρα 28 Αυγούστου, ο Μάκης Δελαπόρτας βρέθηκε ως καλεσμένος.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην τιμητική συναυλία που θα γίνει για τον Γιώργο Οικονομίδη στο θέατρο Άλσος στις 30 Αυγούστου.

Επίσης, ο Μάκης Δελαπόρτας απάντησε για το ξέσπασμα του Τέρη Χρυσού, εξαιτίας της απουσίας του από αυτήν την εκδήλωση.

Δείτε! Το ξέσπασμα του Τέρη Χρυσού για τον Μάκη Δελαπόρτα: “Αυτός είναι η πηγή του κακού”

«Με στενοχώρησαν γιατί η πορεία μου είναι γνωστή. Είμαι τίμιος τόσο στον καλλιτεχνικό χώρο όσο και σε εσάς. Δεν κρύβομαι, αυτή είναι η πραγματικότητα μου. Όλα αυτά τα χρόνια στην καριέρα μου έχω αγαπήσει τη γενιά των παλιών τραγουδιστών που δεν πρόλαβα, αλλά αγαπούσα μέσα από τα τραγούδια τους.

Καταλαβαίνετε ότι αγαπώ και εκτιμώ όλους, εύχομαι όλοι να ήταν εκείνο το βράδυ. Η επιλογή να μην είναι όλοι ήταν δική μας, τους παραγωγούς και την παραγωγή, και έγινε λόγω του προγράμματος. Πρέπει να παίξουμε όλο το ρεπερτόριο του Οικονομίδη εκείνο το βράδυ. Ελπίζω ότι θα γίνει κι άλλη συναυλία για να συμμετέχουν και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες που δεν θα είναι εκεί.

Ποιος αμφισβητεί την αξία τους; Παρακαλώ. Δεν υπήρχε σοβαρός λόγος για όλους να είναι εκεί. Έγινε μία επιλογή για να έχουν και νέοι καλλιτέχνες την ευκαιρία να παρουσιάσουν το έργο τους. Έλεγα, λυπάμαι που ο Τέρης δεν θα είναι εκεί, τον αγαπάω, τον θαυμάζω και ήθελα να ήταν εκεί. Αλλά κανείς δεν μου ανέφερε κάτι για αυτόν ώστε να πω “δεν τον θέλω”. Δεν είναι έτσι για κανέναν», δήλωσε ο Μάκης Δελαπόρτας.

*Πηγή φωτογραφιών: NDP

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ