Μαίρη Χρονοπούλου: “Έκανε πρόβα το φέρετρό της, ήταν ευχαριστημένη & το διάλεξε”

Όπως αποκαλύφθηκε σήμερα, η Μαίρη Χρονοπούλου είχε επιλέξει η ίδια το φέρετρό της ενώ μάλιστα η εκπομπή, «Αλήθειες με τη Ζήνα», επικοινώνησε με το γραφείο τελετών το οποίο και ανέφερε ότι η σπουδαία ηθοποιός, το είχε δει προσωπικά πριν το πληρώσει.

Οι λεπτομέρειες για το φέρετρο που διάλεξε η Μαίρη Χρονοπούλου

«Πιστεύω ότι αύριο (11/10) θα γίνει η νεκροψία – νεκροτομή. Ναι έκανε πρόβα το φέρετρό της, είχε έρθει και το είχε δει. Ήταν αρκετά ευχαριστημένη και για αυτό το διάλεξε. Είναι ένα φυσιολογικό φέρετρο μόνο που είναι λευκό. Δεν τον φοβόταν τον θάνατο», αναφέρθηκε. 

Ο δημοσιογράφος, Σπύρος Σιγούρος, μάλιστα έκανε κάποιες αποκαλύψεις: «Έχει πληρώσει το φέρετρό της. Την καύση δεν την έχει πληρώσει. Η διαδικασία είναι σε εξέλιξη. Έχει πάρει το πράσινο φως από το νοσοκομείο. Αν θα είναι Τετάρτη ή Πέμπτη, εκεί θα φανεί και πότε θα γίνει η τελετή της καύσης».

 

Ο Αλκίνοος Μπούνιας ο οποίος συνδεόταν με φιλία ετών με τη Μαίρη Χρονοπούλου, είπε: «Ειπώθηκαν ότι η Μαίρη ότι δεν της άρεσε ότι το τέλος της δεν το ήθελε να γίνει φασαριόζικο. Ήθελε κάτι πριβέ και αρκετά χαρούμενο. Εγώ ό,τι είχα να προτείνω, τα πρότεινα την Κυριακή. Τους είπα ότι θα βγω και θα πω ότι δεν μου αρέσει καθόλου που κυκλοφορεί ότι δεν είχε χρήματα.

Τους είπα επίσης μη δω κάποια πρόσωπα που ήξερα ότι δεν… Και αναρωτιέμαι και κάτι άλλο. Όλα αυτά πού θα πάνε; Είχε συλλογή με παλιές εικόνες. Είχε δίσκους και cd. Αυτά πού θα πάνε; Στο ”Χαμόγελο του παιδιού”; Εμένα η Μαίρη μου είχε πει αλλά δεν ξέρω τι συμβόλαιο υπάρχει με το ”Χαμόγελο του παιδιού”».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ