Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: “Έχουν σκοτώσει, έχουν βιάσει παιδιά και δεν είδαμε φωτογραφία τους τη δική μου την είδα άρα είμαι χειρότερος από αυτούς;”

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: “Έχουν σκοτώσει, έχουν βιάσει παιδιά και δεν είδαμε φωτογραφία τους τη δική μου την είδα άρα είμαι χειρότερος από αυτούς;”

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος μίλησε στη δημοσιογράφο, Φαίη Φώτου στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Ο ιδρυτής του «Ο Άλλος άνθρωπος», εξέφρασε την ενόχλησή του καθώς τον κατηγορούν δημόσια όλες αυτές τις ημέρες ενώ ακόμη οι αρχές ερευνούν την υπόθεσή του ενώ τόνισε πως είναι στεναχωρημένος για όλα όσα ειπώθηκαν για την μητέρα του.

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος δήλωσε: «Είμαι πάντα ενεργός. Χρειαζόμαστε τρόφιμα αλλά δεν θέλω να μου φέρνουν τρόφιμα και να φύγουν, θέλω να καθίσουν και να μαγειρέψουμε μαζί. Δεν έχω δώσει ποτέ πράγματα του «Άλλου Άνθρωπου» σε κανέναν άλλον εκτός από τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη για αυτό έκανα μηνύσεις».

Ο ίδιος ανέφερε επίσης: «Την μητέρα μου την είπανε αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης, σιδηρά κυρία, κοκέτα ότι παίρνει κρέατα και τα πουλάει, αυτή η γυναίκα που είδατε… Έχω στεναχωρηθεί για τη μάνα μου περισσότερο».

«Έχουν σκοτώσει ανθρώπους, έχουν βιάσει παιδιά και δεν είδαμε μία φωτογραφία τους τη δική μου φωτογραφία την είδα άρα είμαι χειρότερος από αυτούς; για ποιο λόγο με έχει κατηγορήσει κάποιος ακόμα; γίνεται έρευνα για το που έχουν πάει τα χρήματα και καλά κάνουν και την κάνουν εγώ γιατί να την πληρώνω ή οι δικοί μας γιατί να την πληρώνουν; Ξέρετε πόσοι άνθρωποι έρχονται κρυφά επειδή φοβούνται τις κάμερες;» πρόσθεσε ο ιδρυτής του “Άλλου Άνθρωπου”».

Τέλος, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος εξήγησε: «Είναι πολύ άσχημα που καθημερινά επί 20 μέρες οι κάμερες προβάλλουν την αρνητική πλευρά μου χωρίς να είμαι κατηγορούμενος. Γιατί χρησιμοποίησαν πράγματα από την προηγούμενη μου ζωή; Οι έρευνα γίνεται για το 2020 μέχρι το 2024. Θα κάνουν 20 μέρες εκπομπές καθημερινές για εμένα όταν αποδειχθεί το αντίθετο;

Έγραψαν ότι έχω διαμάντια, ράβδους χρυσού, χωρίς να ντρέπονται,  ότι έχω 10 εκατομμύρια ελβετικά φράγκα, 37 διαμάντια και ράβδους χρυσού και διαμερίσματα στο Λονδίνο στην Αράχοβα και στη Μύκονο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ