Κωνσταντίνος Μπογδάνος σχετικά με τις δηλώσεις του για τον Θανάση Αλευρά: “Αναγνωρίζω το λάθος μου, ζητάω συγγνώμη”

Κωνσταντίνος Μπογδάνος σχετικά με τις δηλώσεις του για τον Θανάση Αλευρά: “Αναγνωρίζω το λάθος μου, ζητάω συγγνώμη”

Στην εκπομπή Super Κατερίνα που προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος συζητήθηκε με την Κατερίνα Καινούργιου σχετικά με τις δηλώσεις του στο «Πρωινό» σχετικά με τον Θανάση Αλευρά και τον Ζερόμ Καλούτα.

«Πιστεύω ότι η ΕΡΤ βασίστηκε σε αυτά που είπα και τους έθεσε στο περιθώριο, εστιάζοντας στο αν είναι παρουσιαστές. Με αυτόν τον τρόπο, η ΕΡΤ τους εκμεταλλεύτηκε και τους εκθέτει. Είχα πει ότι θα στείλω έναν γκέι και έναν μαύρο για να φανώ πολυπολιτισμικός», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, προκαλώντας αντιδράσεις.

Η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο: «Θα σου μιλήσω ειλικρινά. Γιατί το είπες αυτό χθες; Ειλικρινά αισθάνθηκα προσβεβλημένη και σου το λέω με σεβασμό. Το «μαύρος» είναι αποδεκτό, αλλά με ποιο δικαίωμα χαρακτήρισες τον Θανάση Αλευρά γκέι; Ποτέ δεν έχει μιλήσει ο ίδιος για τη σεξουαλικότητά του».

«Αναγνωρίζω ότι αυτό ήταν το λάθος μου και ζητώ συγγνώμη καθαρά και ξάστερα. Παρόλα αυτά, είναι συνδεδεμένοι με την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα ως παρουσιαστές του Pride. Η ΕΡΤ τους επέλεξε για έναν διαγωνισμό διαφορετικότητας. Η Eurovision αποτελεί έναν διαγωνισμό διαφορετικότητας τα τελευταία 10-15 χρόνια. Αρχικά ήταν οι όμορφες γυναίκες, που άνηκαν στην κοινότητα των ΛΟΑΤΚΙ. Αυτές αντικαταστάθηκαν από τους γκέι, αυτοί από τους τρανς και μετά οι τρανς από τους άφυλους», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, προκαλώντας αντιδράσεις στο πάνελ.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ