Κιμ Καρντάσιαν: Δείχνει στο Instagram τα σημάδια στο σώμα της από την ψωρίαση! “Είναι πολύ επώδυνο”, λέει

Κιμ Καρντάσιαν: Δείχνει στο Instagram τα σημάδια στο σώμα της από την ψωρίαση! “Είναι πολύ επώδυνο”, λέει

Η Κιμ Καρντάσιαν δείχνει στο Instagram τα σημάδια στο σώμα της από την ψωρίαση! “Είναι πολύ επώδυνο”, λέει

Η Κιμ Καρντάσιαν πάσχει από ψωρίαση εδώ και περίπου μια δεκαετία και μάλιστα έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά, για το πώς επηρεάζει την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά, η ίδια έκανε αναρτήσεις στο Instagram και θέλησε να δείξει στους ακόλουθούς της πώς μοιάζει η ψωρίασή της. Όπως φαίνεται, η πάθησή της βρίσκεται σε έξαρση, με αποτέλεσμα να έχει εξαπλωθεί στο πόδι της.

«Δεν θα πω ψέματα, αυτό είναι πολύ επώδυνο. Δεν είμαι σίγουρη τι ακριβώς συμβαίνει και επιδεινώθηκε. Δεν άλλαξα τη διατροφή μου. Έχω δοκιμάσει τα πάντα, αλλά η ψωρίαση είναι χάλια», έγραψε πάνω σε μια φωτογραφία που ανάρτησε σε story. Στη συνέχεια εξήγησε πως «ήθελε απλά να μοιραστεί την εμπειρία της με το κοινό της» και αυτός ήταν ο λόγος που δημοσίευσε τα στιγμιότυπα.

Σε άλλη ανάρτηση, η Κιμ Καρντάσιαν εξηγεί ότι η ψωρίασή της εμφανίζεται συνήθως στο ίδιο σημείο στο πόδι της, αλλά αυτή τη φορά φαίνεται πως εξαπλώθηκε και πλησιάζει προς το γόνατό της. Πρόσφατα, η Κιμ Καρντάσιαν βρέθηκε στο στόχαστρο αφού αποκάλυψε πως για τη ψωρίαση, τη βοηθάει το σολάριουμ. «Έχω ψωρίαση κι αυτό πραγματικά με βοηθάει, όταν είναι έντονη. Δεν το χρησιμοποιώ βέβαια πολύ συχνά», δήλωσε στην Page Six.

Ήταν ωστόσο, πολλές οι αντιδράσεις μετά την αποκάλυψή της, αναφέροντας πως οι «συμβουλές υγείας που δίνει» μπορεί να βλάψουν κάποιον ακόμα περισσότερο.

Photo Credits: ABACA PRESS

![Κιμ Καρντάσιαν](https://image2.fthis.gr/userfiles/f2a61649-0290-4f72-a81d-a64000ecd9cc/kim-kardashian-psoriasi2.jpg?w=865)

![Κιμ Καρντάσιαν](https://image2.fthis.gr/userfiles/f2a61649-0290-4f72-a81d-a64000ecd9cc/kim-kardashian-psoriasi.jpg?w=865)

![Κιμ Καρντάσιαν](https://image2.fthis.gr/userfiles/f2a61649-0290-4f72-a81d-a64000ecd9cc/kim-kardashian-psoriasi1.jpg?w=865)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ