Κηδεία Γιάννη Φέρτη: Η ευγνωμοσύνη της Μαρίνας Ψάλτη μετά από το “τελευταίο αντίο”

Κηδεία Γιάννη Φέρτη: Η ευγνωμοσύνη της Μαρίνας Ψάλτη μετά από το “τελευταίο αντίο”

Σήμερα, στις 16/4, οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συνάδελφοι αποχαιρέτησαν τον Γιάννη Φέρτη στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Παρά την απεργία, πολυάριθμοι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι παρευρέθηκαν για να τιμήσουν τον εξαιρετικό Έλληνα ηθοποιό. Συνέντευξη παραχώρησαν η Μαρίνα Ψάλτη, ο Δημήτρης Πετρόπουλος και η Τάνια Τσανακλίδου.

Η Τάνια Τσανακλίδου δήλωσε: «Ο Γιάννης θα μας συντροφεύει για πάντα με τα δώρα που μας άφησε. Αυτό το «τελευταίο αντίο» δεν είναι τελικό, αφού οι μνήμες του θα ζουν μέσα μας όσο ζούμε. Σίγουρα θα ξανασυναντηθούμε στο μέλλον».

Ο Δημήτρης Πετρόπουλος τόνισε: «Δεν έχω συναντήσει άλλον ηθοποιό που οι συνεργάτες του, κυρίως οι γυναίκες, να αποκαλούν το Γιάννη «δικό μου»».

Η Μαρίνα Ψάλτη ευχαρίστησε: «Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους εσάς που παραβρεθήκατε σήμερα παρά τις απεργίες και τους φωτογράφους. Επίσης, εκφράζω τις ευχαριστίες μου σε όλους τους γνωστούς, άγνωστους, συναδέλφους, συγγενείς και φίλους που ήρθαν να αποχαιρετήσουν το Γιάννη. Σας ευχαριστώ ειλικρινά και σας εύχομαι υγεία και δύναμη».

Φωτογραφία: NDP

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ