Κατερίνα Παπουτσάκη – Θοδωρής Μαραντίνης: Οι φήμες για ειδύλλιο και η απάντηση από το περιβάλλον της ηθοποιού

Κατερίνα Παπουτσάκη – Θοδωρής Μαραντίνης: Οι φήμες για ειδύλλιο και η απάντηση από το περιβάλλον της ηθοποιού

Κατερίνα ΠαπουτσάκηΘοδωρής Μαραντίνης: Φήμες για ειδύλλιο και η απάντηση από το περιβάλλον της ηθοποιού

Εδώ και μερικές ημέρες κυκλοφορούν δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Θοδωρής Μαραντίνης έχουν έρθει πιο κοντά, με τη φιλία τους να έχει μετατραπεί σε έρωτα.

Οι φήμες ξεκίνησαν από την κοινή εμφάνιση των δύο καλλιτεχνών τον περασμένο Νοέμβριο στο Madwalk 2023, όπου παρουσίασαν μαζί ένα ξεχωριστό act.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News και της δημοσιογράφου Κορύνας Μαντάγαρη, η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Θοδωρής Μαραντίνης παραμένουν απλώς φίλοι.

Ένα πρόσωπο από το στενό περιβάλλον της ηθοποιού και τραγουδίστριας δήλωσε: “Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η Κατερίνα είναι μόνη της από τότε που χώρισε από τον σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά, και έχει επικεντρωθεί στη φροντίδα των παιδιών της και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Είναι μία αγαπητική μητέρα, που έχει ως απόλυτη προτεραιότητα τους δύο γιους της, τον 10χρονο Μάξιμο και τον 5χρονο Κίμωνα. Παράλληλα, ετοιμάζεται για τις μελλοντικές της εμφανίσεις. Δυστυχώς, τέτοιες φήμες μπορεί μόνο να προκαλέσουν ανασφάλεια στα παιδιά της που βρίσκονται σε πολύ ευαίσθητη ηλικία”.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πάρτι για τα 45α γενέθλια της που πραγματοποίησε στις 25 Ιανουαρίου, ο Θοδωρής Μαραντίνης απουσίαζε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ