Κατερίνα Καινούργιου για Μαρία Αντωνά: “Όταν είσαι στην επικαιρότητα καλό είναι να μην πηγαίνεις σε εκδηλώσεις”

Κατερίνα Καινούργιου για Μαρία Αντωνά: “Όταν είσαι στην επικαιρότητα καλό είναι να μην πηγαίνεις σε εκδηλώσεις”

Το βράδυ της Τετάρτης η Μαρία Αντώνα βρέθηκε σε εκδήλωση και η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” την πλησίασε και την ρώτησε για τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη. Η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός, ωστόσο αρνήθηκε να κάνει κάποια δήλωση.

«Με πολλή αγάπη θέλω να πω κάτι, γιατί την συμπαθώ πολύ την Μαρία. Όταν είσαι στην επικαιρότητα για του Χ, Ψ λόγους και σε καλούν σε τέτοιες εκδηλώσεις, καλό είναι να μην πηγαίνεις, για να μη δείξεις αυτή τη συμπεριφορά. Όχι ότι είπε κάτι κακό η κοπέλα, αλλά επειδή ξέρεις ότι θα σε πιάσουν οι δημοσιογράφοι, καλό είναι να μην πας. Μου έχει τύχει να έχω έναν ντόρο γύρω από το όνομά μου, αρνητικό ή κάτι να έχει συμβεί, όταν δεν θέλω να απαντήσω, να ακυρώσω είτε δουλειά, είτε κάλεσμα στο οποίο μπορεί να έχω συμφωνήσει κιόλας κάποια οικονομική απολαβή, το έχω ακυρώσει, γιατί δεν ήθελα να δημιουργήσω ντόρο.

Αυτό που θέλω να πω, το λέω σαν συμβουλή, επειδή σίγουρα σε αυτά τα καλέσματα υπάρχουν κάμερες και επειδή όντως ήταν μια δύσκολη μέρα για την κοπέλα, ευγενική ήταν, αλλά για να μην βρεθεί στη δύσκολη θέση καν να πει στη δημοσιογράφο ότι δεν θέλει να απαντήσει, θα μπορούσε να μην είχε πάει. Κακό είναι αυτό που λέω;», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ