Κατερίνα Καινούργιου& Φίλιππος Τσαγκρίδης: Η συνάντηση λίγες ημέρες πριν τα φιλιά με την Δανάη Μπάρκα

Κατερίνα Καινούργιου& Φίλιππος Τσαγκρίδης: Η συνάντηση λίγες ημέρες πριν τα φιλιά με την Δανάη Μπάρκα

Φαίνεται ότι σχεδόν αναπτύσσεται μια σχέση μεταξύ της Δανάης Μπάρκα και του πρώην συντρόφου της Κατερίνας Καινούργιου, του Φίλιππου Τσαγκρίδη. Το Σάββατο που μας πέρασε, τους είδαν να διασκεδάζουν σε ένα μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και να ανταλλάσσουν τρυφερά φιλιά.

Το θέμα συζητήθηκε στην εκπομπή “Πρωινό Σουσού” με τον Νίκο Γεωργιάδη να κάνει αποκαλύψεις για το ζευγάρι και την Κατερίνα Καινούργιου.

Δεν πρόκειται για αποκλειστική εκδήλωση τρυφερότητας. Το προηγούμενο Σάββατο, τους είχαμε δει αγκαλιά με την Άννα Βίσση και ακούστηκε ότι αντάλλαξαν φιλιά… Μετά τη δημοσιότητα της συνάντησής τους με την Άννα Βίσση, φαίνεται ότι ο Φίλιππος Τσαγκρίδης επικοινωνούσε τακτικά με την Κατερίνα Καινούργιου και την προσκάλεσε να συναντηθούν. Είχαν μια συνάντηση πριν λίγες μέρες σε ένα γνωστό μαγαζί του Ψυχικού και, σύμφωνα με αναφορές, η συνάντηση ήταν ικανοποιητική. Δεν πρόκειται για επανασύνδεση, αλλά υπήρξαν κάποιες αιτιολογήσεις που άφηναν τις πράξεις τους πιο κατανοητές. Έπειτα ακολούθησε εκείνη η σκηνή που εξαπλώθηκε στο twitter και έγινε viral», δήλωσε ο Νίκος Γεωργιάδης και συνέχισε για τη χθεσινοβραδινή συνάντηση των πρώην εραστών:

«Δεν πιστεύω ότι ήταν τυχαίο. Νομίζω ότι το γνώριζε και αμέσως που την Κατερίνα έμαθε ότι βρίσκονταν στον χώρο, αποχώρησε. Δεν επικοινώνησαν. Ήταν λίγο ατυχές καθώς οι δύο γυναίκες ήταν στην ίδια παρέα, αν και δεν ήταν ποτέ κολλητές. Επαγγελματικά ήταν λίγο δύσκολο, λαμβάνοντας υπόψη ότι βρέθηκαν αντιμέτωπες και τηλεοπτικά».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ