Κατερίνα Γερονικολού: Αποκάλυψε ποια γνωστή ηθοποιός θα γίνει κουμπάρα της αν παντρευτεί τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Κατερίνα Γερονικολού: Αποκάλυψε ποια γνωστή ηθοποιός θα γίνει κουμπάρα της αν παντρευτεί τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν και στον Ανδρέα Θεοδώρου η Κατερίνα Γερονικολού, όπου ανέφερε το ενδεχόμενο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη κάνατε πρόσφατα μια ταινία, τους «Κουραμπιέδες από χιόνι». Θα σας δούμε μαζί σε κάποια σειρά, ή φοβάσαι τις πιθανές δυσκολίες;

Δεν το αποκλείω, απλά δεν θα το έκανα αμέσως. Ίσως σε λίγα χρόνια που θα είμαστε πιο ώριμοι, να εξερευνήσουμε κάτι διαφορετικό. Σημαντικό όμως όταν συνεργάζεσαι είναι να έχεις κοντά σου συνεργάτες με σεβασμό και χιούμορ ώστε να απολαμβάνεις τη δουλειά σου. Δεν αποκλείω τίποτα όταν υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και επαγγελματισμός. Σέβομαι πάρα πολύ επαγγελματικά τον Γιάννη για την πορεία του και το χιούμορ του, άρα θα ήθελα να συνεργαστώ μαζί του, ανεξαρτήτως της σχέσης μας.

Είναι αλήθεια ότι έκλεισε στη Θεσσαλονίκη η κουμπαριά με τη Μιμή Ντενίση;

Ασχοληθήκαμε με μια υποθετική κατάσταση. Αν παντρευόμασταν με τον Γιάννη, η Μιμή θα ήταν η κουμπάρα μας. Είναι πολύ καλή φίλη μας, κάνουμε παρέα και θα ήταν μια φυσική εξέλιξη στη σχέση μας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ