Ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου: Επείγοντα νοσηλεία μετά από ατύχημα

Ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου: Επείγοντα νοσηλεία μετά από ατύχημα

Η ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο μετά από σοβαρό ατύχημα.

Το γεγονός ανακοίνωσε ο Μάκης Δελαπόρτας μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ωστόσο, ο Μάκης Δελαπόρτας δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση υγείας της Μαίρης Χρονοπούλου και το ακριβές περιστατικό.

Η ανάρτηση του Μάκη Δελαπόρτα για τη Μαίρη Χρονοπούλου

«Η Μαίρη μας μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο μετά από σοβαρό ατύχημα…. Ας ευχηθούμε όλοι για την ζωή της….», έγραψε ο Μάκης Δελαπόρτας για την αξιόλογη ηθοποιό.

Δείτε την ανάρτησή του.

Να θυμίσουμε ότι στις αρχές Σεπτεμβρίου η Μαίρη Χρονοπούλου επέστρεψε στα κοινωνικά μέσα μετά από πολύ καιρό απουσίας. Τότε, εξήγησε ότι απουσίαζε λόγω προβλημάτων υγείας.

«Φίλες, φίλοι με τους οποίους επικοινωνούσαμε και διασκεδάζαμε πολύ -με μηνύματα στο προφίλ μου στο Instagram- ξαφνικά χάθηκα. Εσείς δεν φταίτε. Είχα περάσει διάφορες υγειονομικές δυσκολίες και απομακρύνθηκα από τα Μέσα Ενημέρωσης. Ευτυχώς, ο παλιός και πιστός φίλος μου @armoutidisgiannis, που είναι υπεύθυνος της ομάδας του Instagram μου, προσπάθησε με νύχια και με δόντια να μην ξεχαστώ. Συνέχιζε να μοιράζει φωτογραφίες από τον κινηματογράφο και άλλα γεγονότα στο προφίλ μου και κατάφερα να επιβιώσω κάπως!! Φίλοι, φίλες, επιστρέφω, εδώ είμαι. Σήμερα έχω γενέθλια.

Παρόλα αυτά, είναι αδύνατο να νιώσω γιορτινά με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μου. Πριν από 10 χρόνια, καήκα σχεδόν ολοκληρωτικά. Μπορείτε να φανταστείτε τη σύνδεση ενός καμένου ανθρώπου με τις πυρκαγιές. Είχα πνιγεί. Συνδέθηκα με τις πυρκαγιές. Σκέφτηκα τους ανθρώπους και τα ζώα του δάσους που πεθάνανε και μήπως και τα δέντρα πονούν. Και τώρα το νερό! Ο φρικτός πνιγμός. Ο καταστροφικός, ο αγωνιώδης. Αχ, Θεέ μου! Γιατί όλα αυτά στην πατρίδα μου;»

Αποχαιρέτησε τον δυστυχή παρελθόν. Την ανακοίνωση κατέληξε λέγοντας: «Ελπίζω στο επόμενο έτος … Α! και κάτι άλλο! Σήμερα, ανοίγω τη σελίδα μου που άνοιξε ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΜΟΥΤΙΔΗΣ στο Facebook (Mary Chronopoulou)! Δεν το είχα χρησιμοποιήσει ποτέ! Είναι η πρώτη μου ανάρτηση. Δεν θα χαθούμε από εδώ και μπροστά. Σας αγαπώ. Γεια σας», έγραψε η Μαίρη Χρονοπούλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ