Ηλιάνα Μαυρομάτη: Πέθανε από πνευμονία ο αδερφός της

Ηλιάνα Μαυρομάτη: Πέθανε από πνευμονία ο αδερφός της

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη συναντήθηκε από τη κάμερα της εκπομπής “Ελένη” και η δημοσιογράφος, Κωνσταντίνα Δημοπούλου.

Η διάσημη ηθοποιός μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της, αλλά και για τους γονείς της, Λίλα Καφαντάρη και Βασίλη Μαυρομάτη.

“Σε έναν βαθμό το χρωστάω στους γονείς μου το ότι βρέθηκα από τόσο νωρίς μέσα σε ένα καλλιτεχνικό περιβάλλον. Τους θαύμαζα και τους δύο. Η σχέση με τη μητέρα μου είναι σχέση λατρείας. Προσπαθώ να μην είναι το πρώτο μου τηλέφωνο κι εκείνη κρατιέται. Δε μου λείπει να μένω με τη μητέρα μου, γιατί έφυγα πολύ νωρίς 18 χρόνων. Βρισκόμουν σε μια περίεργη εφηβεία, πολύ αντιδραστική και δύσκολη” είπε αρχικά η Ηλιάνα Μαυρομάτη.

Στη συνέχεια η ηθοποιός μίλησε για την απώλεια του πατέρας της, το 2017, ενώ αποκάλυψε πως πρόσφατα έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της από πνευμονία.

“Όταν χάνεις έναν άνθρωπο που αγαπάς, δεν τελειώνει ποτέ το πένθος. Τώρα έχασα τον αδελφό μου. Ήταν μια ίωση που έφερε μια πνευμονία. Η απώλεια είναι κάτι που δυσκολεύεται ο ανθρώπινος εγκέφαλος να το συνειδητοποιήσει και να το καταλάβει” αρκέστηκε να πει η Ηλιάνα Μαυρομάτη.

Για την προσωπική της ζωή ανέφερε: “Είμαι σε πολύ καλή φάση στην προσωπική μου ζωή, το κύριο είναι να νιώθεις ότι αγαπάς και να αγαπιέσαι”.

Τέλος για τα επαγγελματικά της, η Ηλιάνα Μαυρομάτη αποκάλυψε: “Ξεκίνησα ένα εργαστήρι υποκριτικής πριν 6 – 7 χρόνια με μεγάλο θράσος και χωρίς να έχω συνείδηση του τι πάω να κάνω. Οι μαθητές μου είναι νέοι και με αντιμετωπίζουν με αγάπη και χαρά”.

Ο πατέρας της Ηλιάνας Μαυρομάτη, Βασίλης Μαυρομάτης έφυγε από τη ζωή το 2017. Ο ίδιος είχε παντρευτεί τέσσερις φορές και απέκτησε πέντε παιδιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ