Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Γιώργου Γιαννιά για τον χαμό των γονιών του – “Νιώθω μισός, τραγικό συναίσθημα”

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Γιώργου Γιαννιά για τον χαμό των γονιών του – “Νιώθω μισός, τραγικό συναίσθημα”

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Γιώργος Γιαννιάς, εν μέσω γυρισμάτων για το νέο του τραγούδι και αναφέρθηκε στην απώλεια των γονιών του, τους μεγάλους έρωτες που τον έχουν σκληρά πλήξει, αλλά και στις κρίσεις πανικού.

Για τους γονείς του είπε:

«Αισθάνομαι μισός. Δεν ήξερα που να προχωρήσω, τι να κάνω, σε όλα τα επίπεδα της ζωής μου. Ήμουν μαμάκιας, μπαμπάκιας και με τα αδέλφια μου, και όλοι ήμασταν έτσι, ένας για όλους και όλοι για έναν» αποκάλυψε ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε πέντε μήνες.

 

«Έχω πέσει στα πατώματα για έρωτα και μάλιστα τότε, χρειάστηκε να με σηκώσει η μαμά μου για να με κάνει να νιώσω καλύτερα. Το διαχειρίστηκα με κλάματα, καψουροτράγουδα. Υπήρξαν οι δυνατοί έρωτες, όπως με τη σύζυγό μου, που με έκαναν να μπορέσω να κλάψω λίγο» εξομολογήθηκε αργότερα ο τραγουδιστής αναφορικά με τις διάφορες ερωτικές σχέσεις του.

Τέλος, για τις κρίσεις πανικού ανέφερε, «Στα 18 μου είχα την πρώτη τεράστια κρίση πανικού… Έχω πάει 6-7 φορές στο νοσοκομείο λόγω αυτών των κρίσεων».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ