Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Καλογεροπούλου για τον Φέρτη: “Θα έχανε το μυαλό του, είχα πει όταν έχασα την όρασή μου”

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Καλογεροπούλου για τον Φέρτη: “Θα έχανε το μυαλό του, είχα πει όταν έχασα την όρασή μου”

Στην εκπομπή “Happy Day” μίλησε η Ξένια Καλογεροπούλου για τον θάνατο του πρώην συζύγου της και σπουδαίου ηθοποιού Γιάννη Φέρτη.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως η Ξένια Καλογεροπούλου και ο Γιάννης Φέρτης παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 1964 και χώρισαν το 1972.

«Το μόνο που θέλω είναι να θυμηθώ δύο πράγματα να σας πω. Το ένα είναι ότι εγώ όταν έχασα την όρασή μου, ήρθε ο Γιάννης να με επισκεφτεί και μου είπε ότι του είπαν οι γιατροί ότι σε λίγο θα έχανε το μυαλό του. Ήρθε να με αποχαιρετίσει κατά κάποιον τρόπο. Το άλλο είναι ότι κάποτε περνούσαμε άσχημα γιατί είχα κάνει πολλές αποβολές. Εγώ έκλαιγα και έπεσα στην αγκαλιά του Γιάννη και του λέω: “Γιάννη μόνοι μας, οι δυο μας θα τελειώσουμε τη ζωή μας και το μόνο που ελπίζω είναι να πεθάνω εγώ πρώτη”. Και μου είπε ο Γιάννης: “Ναι αγάπη μου ελπίζω κι εγώ να πεθάνεις εσύ πρώτη” γιατί είχε πολύ χιούμορ», είπε η Ξένια Καλογεροπούλου και συγκλόνισε.

Ο Γιάννης Φέρτης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 86 ετών την Κυριακή 14 Απριλίου και η κηδεία του θα γίνει αύριο Τρίτη (16/4).

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: PapadakisPress

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ