Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Αιμιλίας Υψηλάντη: “Ο θάνατος της κόρης μου με ένωσε με την δική μου θνητότητα, όταν έρθει”

Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Αιμιλίας Υψηλάντη: “Ο θάνατος της κόρης μου με ένωσε με την δική μου θνητότητα, όταν έρθει”

Μια πλήρης συνέντευξη παραχώρησε η Αιμιλία Υψηλάντη στη Lifo με τον δημοσιογράφο Γιάννη Πανταζόπουλο.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον απροσδόκητο θάνατο της κόρης της και τον τρόπο που αντιμετωπίζει αυτή την απώλεια.

«Κάθε βράδυ, όταν ξαπλώνω για ύπνο, αισθάνομαι το βάρος των απωλειών. Δεν είχα ζήσει κάτι παρόμοιο πριν χάσω την κόρη μου. Η Μαρίνα έφυγε απροσδόκητα πριν λίγο καιρό σε ηλικία μόλις 55 ετών. Η απώλεια ενός παιδιού από τη μητέρα του δεν είναι κάτι φυσιολογικό. Η εγγονή μου, η Άρτεμις, δεν έχει πλέον ούτε μητέρα, ούτε πατέρα, ούτε αδέλφια. Δεν μπορώ να φανταστώ τα συναισθήματά της, πώς είναι να είσαι ορφανό παιδί. Δεν γνωρίζω αν ο χρόνος θα επουλώσει τις πληγές, αλλά όσο περνάει καιρός, τόσο πιο βαθιά νιώθω τον πόνο. Αυτό το συμβάν, εκτός του ότι ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου, με διδάσκει πόσο εύθραυστη είναι η ζωή. Με εκπαίδευσε στο απροσδόκητο, στο αίφνης. Ο μεγαλύτερος μου φόβος τώρα είναι αυτός: πόσο εύκολα μπορεί να χαθεί ένας αγαπημένος μας άνθρωπος», δήλωσε η Αιμιλία Υψηλάντη.

«Ταυτόχρονα, αυτή η χαρακτηριστική απώλεια των δικών μας μπορεί να είναι και μια ευλογία. Σημαντικό είναι το σημείο της ζωής που βρισκόμαστε. Ο θάνατος της κόρης μου με ένωσε με την δική μου θνητότητα, όταν έρθει. Μου έμαθε πόσο εύθραυστη είναι η ύπαρξή μας. Με εκπαίδευσε στην αναποδιά, στην τύχη. Ο μεγαλύτερος μου φόβος πλέον είναι αυτός: πόσο εύκολα μπορεί να αφαιρεθεί από εμάς ένα αγαπημένο πρόσωπο», πρόσθεσε η Αιμιλία Υψηλάντη.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ