Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Μίλτου Καρατζά: “Έμεινα 9 μέρες στο νοσοκομείο, έχασα 22 κιλά”

Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Μίλτου Καρατζά: “Έμεινα 9 μέρες στο νοσοκομείο, έχασα 22 κιλά”

Ο Μίλτος Καρατζάς μίλησε στην κάμερα του “Πρωινού” και στη δημοσιογράφο Άννα Καλλινίκου. Ο γνωστός μουσικός παραγωγός αναφέρθηκε σε μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, καταλήγοντας να περάσει εννέα ημέρες στην Εντατική.

“Στις αρχές του χρόνου αντιμετώπισα ένα μεγάλο πρόβλημα υγείας. Χρειάστηκε να παραμείνω για εννέα ημέρες με διασωλήνωση στο νοσοκομείο. Όλα πήγαν καλά, παρόλο που λέγανε στα παιδιά σας “να δούμε τι θα γίνει με τον μπαμπά σας”. Όλη αυτή η δύσκολη εμπειρία με οδήγησε να χάσω 22 κιλά. Οι πρώτες εβδομάδες ήταν δύσκολες, τώρα το έχω σχεδόν ξεπεράσει. Ο γιος μου ήταν δίπλα μου, ήταν ο αληθινός ήρωας. Μάθαμε ότι έγινε ειδικευμένος στα φάρμακα και του αξίζει η αναγνώριση” δήλωσε ο Μίλτος Καρατζάς.

Αναφερόμενος στην ελληνική μουσική σήμερα, τόνισε: “Σε λίγο κλείνω 50 χρόνια στη δημοσιογραφία. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι περήφανος για το επίπεδο της σημερινής ελληνικής μουσικής. Δυστυχώς η νέα γενιά δεν αντιμετωπίζει τις προκλήσεις με τον ίδιο τρόπο και δεν υπάρχουν παραγωγοί για να τους καθοδηγήσουν. Από τη γενιά των νέων καλλιτεχνών, ο Αργύρης, ο Οικονομόπουλος και ο Βέρτης έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν ως ταλαντούχοι. Δεν μου αρέσει το παρακαταθέτω, αλλά έχει ενδιαφέροντες παραγωγές και ροή χρημάτων σε αυτόν τον κλάδο”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ