Η Μαρία Ηλιάκη μιλά για τη σχέση της με τον Στέλιο Μανουσάκη: “Είναι φυσιολογικό να διαταραχθούν κάποιες φορές”

Η Μαρία Ηλιάκη μιλά για τη σχέση της με τον Στέλιο Μανουσάκη: “Είναι φυσιολογικό να διαταραχθούν κάποιες φορές”

Με αφορμή μια ερώτηση από θαυμαστή που ρώτησε αν η άφιξη της κόρης της επηρέασε την σχέση της με τον Στέλιο Μανουσάκη, η Μαρία Ηλιάκη ήθελε να μιλήσει επ’ αυτού.

“Όποιος λέει ότι η άφιξη ενός παιδιού δεν επηρεάζει την ισορροπία του ζευγαριού, είναι ψεύτης. Είναι μια άλλη πραγματικότητα, οπότε είναι φυσιολογικό να διαταράσσονται κάποια πράγματα.”

“Είναι φυσιολογικό όταν η προσοχή σου είναι στον σύντροφό σου, να μην είναι ξαφνικά εκεί. Είναι γιατί υπάρχει ένα παιδί στη μέση, για το οποίο ειδικά οι μητέρες αισθάνονται έντονα συναισθήματα όπως προστασία και αγάπη. Συνέβη και σε εμένα αυτό κάποιες φορές. Παρόλες τις προσπάθειες μου, ο σύντροφός μου αισθανόταν παραμελημένος. Και πρέπει να το καταλάβει.”

“Είμαι τυχερή που ο άνδρας μου είναι γυναικολόγος και καταλαβαίνει τη γυναικεία ψυχολογία, ειδικά σε αυτήν την ευαίσθητη περίοδο της εγκυμοσύνης και μετά. Οι άνδρες της γενιάς μας δυσκολεύονται σε αυτά τα θέματα και αυτό μπορεί να είναι πρόκληση.”

Η Μαρία Ηλιάκη ομολόγησε: “Έχω δει περιστατικά όπου τα ζευγάρια αντιμετωπίζουν δυσκολίες, όπως να μη θέλει ο άντρας να συνοδεύσει τη γυναίκα του στον γυναικολόγο. Καταλαβαίνετε τη στάση μου, δεν επιθυμώ να αναλύσω περισσότερο.”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ