Η Καλομοίρα αποκάλυψε ποιος έχει σήμερα το φόρεμα που φορούσε το 2008 στη Eurovision

Η Καλομοίρα αποκάλυψε ποιος έχει σήμερα το φόρεμα που φορούσε το 2008 στη Eurovision

Η Καλομοίρα έδωσε συνέντευξη στο Breakfast@Star και μίλησε για τη Eurovision, σχολιάζοντας την ελληνική και κυπριακή συμμετοχή.

Αναφέροντας την τρέχουσα Eurovision, αποκάλυψε ποιος κρατάει σήμερα το φόρεμα που φορούσε πριν 13 χρόνια.

“Στη Μαρίνα εύχομαι τα καλύτερα! Κορίτσι μου, πήγαινε και σπάσε τα! Να είσαι αυθεντική, μη φοβάσαι τίποτα, απλά διασκέδασε και όλη η Ελλάδα είναι δίπλα σου! 

Ανυπομονώ να δω την εμφάνιση, ο σχεδιαστής είναι καταπληκτικός. Ελπίζω να δούμε την Eurovision του χρόνου στην Ελλάδα! Πιστεύω πως μπορεί να γίνει και θα ήμουν διαθέσιμη για την παρουσίαση, αφού γνωρίζω τα αγγλικά” δήλωσε η Καλομοίρα.

Αναφερόμενη στην εμφάνιση της Silia Kapsis, εξέφρασε τον θαυμασμό της για το ταλέντο της και την προσέλκυση της Κύπρου. “Είναι πολύ δροσερή και επαγγελματίας, την υποστηρίζουμε γιατί είναι πολύ εντυπωσιακή” σχολίασε.

Σχετικά με το φόρεμα της Eurovision 2008, η Καλομοίρα αποκάλυψε: “Το φόρεμα κρατάει ο φίλος μου ο Σεγρεδάκης. Δεν με παίρνει να το έχω πίσω, αλλά δεν πειράζει, πάρτο ως ανάμνηση. Φύλαξε το φυλαχτό του τουλάχιστον. Εντάξει, πάρε και το φυλαχτό όταν το θες, με το καλό”.

Πηγή εικόνας: afpforum

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ