Η Ελένη Χατζίδου μιλά για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο: “Δεν ακούω την αιχμηρή του γνώμη στην Ελένη Μενεγάκη, διορθώστε με…”

Η Ελένη Χατζίδου μιλά για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο: “Δεν ακούω την αιχμηρή του γνώμη στην Ελένη Μενεγάκη, διορθώστε με…”

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε στα τηλεοπτικά συνεργεία σχετικά με την επιθυμία του να παρουσιάσει στο μέλλον ένα τηλεπαιχνίδι, κάτι που σχολίασαν μέσα από την παρέα του Breakfast@Star. Ο Ετεοκλής Παύλου ανέφερε ότι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα χαθεί το σχόλιό του, ενώ η Ελένη Χατζίδου τόνισε πως δεν έχει αιχμηρό σχόλιο στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και ένα τηλεπαιχνίδι θα ήταν τέλειο γιατί εκεί δεν σπας αυγά.

«Αν δεν τον ενοχλεί τον ίδιο που δεν έχει τηλεπαιχνίδι, ενοχλεί εμάς. Δοκιμαστικό κάνουν οι πάντες» είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου στην εκπομπή Breakfast@Star με τον Ετεοκλή Παύλου να αναφέρει:

«Μπορεί να μη θέλει να κάνει δοκιμαστικό για τηλεπαιχνίδι και να περιμένει ένα τηλέφωνο ότι θέλουμε να κάνεις αυτό… Να σας πω την αλήθεια μου, όπως τον βλέπω τηλεοπτικά και τον παρακολουθώ γενικότερα με τη στήλη που έχει, με το τηλεπαιχνίδι δεν θεωρώ ότι θα ήταν το δυνατότερό του στοιχείο. Δηλαδή, εμένα το σχόλιό του μου αρέσει και είναι προσωπική μου γνώμη αυτή. Του αρέσει να σπάει αυγά. Με τόση μεγάλη πορεία στον χώρο -γιατί στο τηλεοπτικό είναι μεγάλο συν να έχεις κάποια χρόνια από πίσω και σχολιάζεις διαφορετικά- μου αρέσει το σχόλιό του. Θεωρώ ότι θα χανόταν σε ένα τηλεπαιχνίδι».

«Το τηλεπαιχνίδι είναι τέλειο γιατί δεν σπας και αυγά. Σπάει στη στήλη του… Την αιχμηρή του γνώμη δεν την ακούω στην Ελένη Μενεγάκη. Διορθώστε με. Μόνο στη στήλη του είναι πιο αιχμηρός και θα γράψει περισσότερο την άποψή του. Να κάνει τηλεπαιχνίδι και να κρατήσει τη στήλη του μία χαρά» πρόσθεσε η Ελένη Χατζίδου, κάτι που προκάλεσε ξανά το σχόλιο του Ετεοκλή Παύλου:

 «Την αιχμηρή άποψη δεν την έχει γιατί και η εκπομπή δεν είναι τέτοια που να θέλει αυτήν την άποψη. Εγώ γενικότερα θέλω την άποψή του» τόνισε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ