Η Διονυσία Κουκίου αποκαλύπτει: “Τρόμαξα πάρα πολύ όταν με αρπάξαν, έχασα την επαφή με το περιβάλλον μου”

Η Διονυσία Κουκίου αποκαλύπτει: “Τρόμαξα πάρα πολύ όταν με αρπάξαν, έχασα την επαφή με το περιβάλλον μου”

Η Διονυσία Κουκίου παραχώρησε μια εξομολόγηση στην εκπομπή «Happy Day» με την Χριστιάνα Κοχλατζή, όπου ανέφερε πως τρόμαξε πολύ με την αρπαγή που βίωσε πριν από δύο χρόνια, ενώ απάντησε επίσης στην ερώτηση σχετικά με το αν είναι ερωτευμένη.

Η ίδια περιέγραψε την ανείπωτη εμπειρία της: “Ελπίζω κανείς να μην περάσει από κάτι ανάλογο. Τρόμαξα πολύ. Έχει αφήσει το σημάδι του μέσα μου, εύχομαι κανείς να μην περάσει από κάτι παρόμοιο. Δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν πλέον. Ήταν 7:30 το πρωί και ετοιμαζόμουν να πάω στο κατάστημά μου στην Πάτρα, μπαίνω στο αυτοκίνητο και με αρπάζουν τρεις άνθρωποι. Μου φάνηκε σαν αιώνας, δεν θυμάμαι πόσο καιρό με κράτησαν. Ήταν σκοτάδι. Θυμάμαι πως μετά από αρκετή ώρα ήταν ηλιόλουστο. Δεν είχα επαφή με το περιβάλλον μου. Ήθελαν λεφτά, κοσμήματα. Δεν φοράω πια τίποτα πολύτιμο πάνω μου.”

Σχετικά με το εάν είναι ερωτευμένη, απάντησε: “Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για την προσωπική μου ζωή. Δεν θέλω να την εκθέσω δημόσια για πολλούς λόγους. Ειδικά να δίνω συνεντεύξεις για άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με τον χώρο μου. Είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ, περισσότερο ώριμη, γνωρίζω πραγματικά τι θέλω. Δεν με νοιάζει αν αποκαλυφθεί κάτι, ξέρω την κατεύθυνση προς την οποία κινούμαι. Θέλω να έχω ψυχική ισορροπία. Πρώτη φορά θα πω ότι είμαι πολύ ευτυχισμένη.”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ