Η Δανάη Μπάρκα μιλάει για τον Πάνο Βλάχο: Ήθελε να εκφράσει την αγανάκτησή του, όπως κάποιοι καλλιτέχνες παλιά, σε διαφορετικά καθεστώτα

Η Δανάη Μπάρκα σχολίασε το στίχο «μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» που είπε ο Πάνος Βλάχος, καθώς και οι συνεργάτες της στο «Πάμε Δανάη». «Είμαι ανισόρροπη αν πω ότι το θεωρώ λίγο υπερβολή; Δεν ξέρω τη συνέχεια, αλλά μέχρι αυτό που άκουσα, δεν είναι ότι λέει σε κανέναν…», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα και ο Άρης Καβατζίκης ανέφερε: «Η σάτιρα είναι σάτιρα, μου ακούστηκε πολύ σατιρικός ο στίχος. Εμένα το μυαλό μου δεν πήγε σε δολοφονία. Καταννοώ τον κύριο Γεωργιάδη, σε αυτά που γράφει και στην απάντησή του».

Στη συνέχεια η Δέσποινα Καμπούρη είπε: «Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που άκουσα. Φυσικά και υπάρχουν όρια στη σάτιρα, αλλά νομίζω ότι ο Πάνος Βλάχος τα ξεπέρασε». Η Δανάη Μπάρκα τότε ανέφερε: «Είναι αυτό που καμιά φορά, τα παλιά τα χρόνια κυρίως, σε άλλα καθεστώτα, είναι αυτό που έκαναν κάποιοι καλλιτέχνες που έβγαζαν το άχτι τους μέσα από το τραγούδι. Νιώθω ότι αυτό πήγε να κάνει ο Πάνος Βλάχος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ