Η Μπέττυ Μαγγίρα αποκαλύπτει τον λόγο που δεν συνεργάστηκε με τον Γιώργο Λιάγκα στο “Πρωινό”

Τη Δευτέρα 11/09 η Μπέττυ Μαγγίρα κάνει την εμφάνισή της στην εκπομπή “Το Πρωινό” αλλά αποκαλύπτει πως δεν συνεργάστηκε με τον Γιώργο Λιάγκα πέρυσι. Η Μαγγίρα ανήκει πλέον στο δυναμικό του καναλιού ΑΝΤ1 και παρουσιάζει τη δική της εκπομπή με τίτλο “I love ΣουΚου” κάθε Σαββατοκύριακο.

Ο λόγος που η Μπέττυ Μαγγίρα δεν συνεργάστηκε με τον Γιώργο Λιάγκα στο “Πρωινό”

Στην έναρξη της εκπομπής, οι δύο παρουσιαστές αποκάλυψαν τον λόγο που η συνεργασία τους δεν προχώρησε πέρυσι στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1.

«Φοβήθηκα Γιώργο μου. Όχι εσένα, εμένα. Το στόμα μου φοβήθηκα Γιώργο», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα με τον Γιώργο Λιάγκα να την ρωτά: «Η Χρύσα μου λέει ότι θα σε ήθελε πάρα πολύ δίπλα μου για να μου τη λες. Θα μου την έλεγες;».

«100%. Για αυτό δεν ήρθα», απάντησε η Μπέττυ Μαγγίρα.  

«Πέρυσι το καλοκαίρι είχαμε μιλήσει και οι δυο μας και μάλιστα μιλήσαμε τηλεφωνικά και είχαμε και οι δυο Covid και λέμε πως μπορούμε να βρεθούμε αφού έχουμε και οι δυο Covid. Είχαμε σκεφτεί μήπως πέρυσι συνεργαστούμε. Τελικά το απορρίψαμε και οι δύο. Εμείς έχουμε στήσει εδώ μια εκπομπή που το πρωί είναι βαριά ενημερωτική. Εσύ είσαι ένας πολύ χαρούμενος άνθρωπος, πιστεύω δεν θα έβρισκες ρόλο σε αυτό. Εσύ είσαι η χαρά της ζωής», εξήγησε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ