Η άποψη της Φαίης Σκορδά για τον Νίκο Αναδιώτη: “Ήταν μια ατυχής και προσβλητική δήλωση”

Η άποψη της Φαίης Σκορδά για τον Νίκο Αναδιώτη: “Ήταν μια ατυχής και προσβλητική δήλωση”

Η Φαίη Σκορδά και η ομάδα της σχολίασαν τις πρόσφατες δηλώσεις του Νίκου Αναδιώτη στην εκπομπή τους στον ΣΚΑΙ την Τετάρτη 21/2.

Ο ηθοποιός εξέφρασε τη διαφωνία του με το νομοσχέδιο για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών, χαρακτήρισε επίσης την ομοφυλοφιλία “αμαρτία”.

«Ήταν μια ατυχής, προσβλητική δήλωση. Είναι σαν να ισοπεδώνεις την ομοφυλοφιλία με το έγκλημα και το κακό. Επιπλέον, δεν είναι επιλογή, δεν είναι προσανατολισμός», σχολίασε η Φαίη Σκορδά.

«Ποιος νοιάζεται αν οι γονείς συμφωνούν με τις επιλογές των παιδιών τους; Είναι λάθος, ανεξάρτητα από την οπτική γωνία», πρόσθεσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Στη συνέχεια, η Φαίη Σκορδά τόνισε: «Ο δημόσιος διάλογος γίνεται σε αυτό το επίπεδο, ανεξάρτητα από το νομοσχέδιο, επειδή πρέπει να διασφαλίσουμε ότι δεν υπάρχει αίσθηση ντροπής ή ότι κάτι κακό συμβαίνει λόγω της ομοφυλοφιλίας. Οι γονείς πρέπει να μην αισθάνονται άσχημα σε μια κοινωνία που είναι ανοικτή. Πόσες φορές έχουμε ακούσει παιδιά να λένε: “Με έδιωξαν από το σπίτι, ο πατέρας μου ντρεπόταν, χτυπούσε τη μαμά μου επειδή θεωρούσε ότι φταίει αυτή”. Είναι σημαντικό να υπάρχει δημόσιος λόγος υπέρ της αγάπης».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ