Η Ανδρομάχη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της: Η πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η Ανδρομάχη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της: Η πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα

Τις φήμες και τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τους τελευταίους μήνες επιβεβαίωσε το μεσημέρι της Πέμπτης (16/05) η Ανδρομάχη, καθώς ανακοίνωσε πως είναι έγκυος.

Η τραγουδίστρια και ο σύντροφός της Γιώργος Λιβάνης βιώνουν τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους, ενώ, όπως εξήγησε η Ανδρομάχη, περιμένε να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις πριν αποκαλύψει δημόσια την χαρμόσυνη είδηση.

“Μια κοιλίτσα γεμάτη αγάπη, γαλήνη, ευτυχία και όνειρα. Η πιο αγαπημένη μου κοιλίτσα, που κάθε μέρα την κοιτάζω με έρωτα, και περιμένω πότε θα ξανακλωτσήσει το μωράκι μας. Σ’ευχαριστώ Θεέ μου γι’ αυτήν την ευλογία.

Σ’ευχαριστώ αγάπη μου @giorgos_livanis για αυτό που ζούμε και για όλα αυτά που θα έρθουν. Σ’ευχαριστώ μικρούλι μου μας διάλεξες για μαμά και μπαμπά. Σ’αγαπάμε όσο τίποτα στον κόσμο! Ανυπομονούμε να σε σφίξουμε στην αγκαλιά μας.

Περίμεναμε να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις πριν σας το πούμε επιτέλους! Σας αγαπώ!” έγραψε η Ανδρομάχη, που δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα.

“Αυτό που έχουμε είναι πολύ αληθινό. Ο έρωτάς μας ήρθε από το πουθενά, γνωριζόμασταν από το 2018. Δεν μου περνούσε ποτέ από το μυαλό η σχέση. Καταλάβαινα ότι είναι ένας άνθρωπος που μπορώ να επικοινωνήσω, κάναμε παρέα, αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα μπορούσαμε να γίνουμε ζευγάρι. Αρχίσαμε να φλερτάρουμε πέρσι την άνοιξη. Πολλές φορές σκεφτόμουν: «Τι βλακεία πας να κάνεις τώρα; Κι αν δεν προχωρήσει το ερωτικό κομμάτι; Θα χάσεις και μια φίλη που εκτιμάς». Την πρώτη φορά που ήταν να έρθει η Ανδρομάχη στο σπίτι, είχα πολύ άγχος. Όχι αν θα της αρέσει, αλλά αν θα λειτουργούσε όλο αυτό μεταξύ μας. Δεν ήθελα να τη χάσω από τη ζωή μου. Την περίμενα σπίτι και έκοβα συνεχώς βόλτες στο σαλόνι. Δεν μπορούσα να σταματήσω” είχε πει ο Γιώργος Λιβάνης μιλώντας για τη σχέση τους σε παλιότερη συνέντευξή του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ