Η αδελφή της Έρρικας Πρεζεράκου απέκτησε ένα αγοράκι 2 χρόνια μετά τον θάνατο της μικρής Αναστασίας

Μετά από δύο χρόνια από τον θάνατο της αδερφής της, η Ξένια Πρεζεράκου βιώνει στιγμές ευτυχίας καθώς έγινε ξανά μητέρα. Με μια συγκινητική ανάρτηση, ανακοίνωσε ότι μαζί με τον σύζυγό της έφεραν ένα υγιέστατο αγοράκι στον κόσμο.

Η ανάρτηση της Ξένιας Πρεζεράκου

Σε αυτήν την συγκινητική ανάρτηση, η Ξένια Πρεζεράκου γράφει για τη χαρά της αδερφούλας της, της Αναστασίας, που θα πήγαινε για πρώτη φορά στο σχολείο και θα συναντούσε τους συμμαθητές της. Η ανάρτηση δίνει επίσης τα εύσημα σε όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν την οικογένεια κατά τη δύσκολη περίοδο της ασθένειας της Αναστασίας.

Με πολύτιμη συνεισφορά πολλών ανθρώπων και τη βοήθεια του γιατρού Ioannis Kalogirou, η Ξένια και ο σύζυγός της μπόρεσαν να προσφέρουν ένα νέο μέλος στην οικογένειά τους. Η ανάρτηση τελειώνει με τις ευχαριστίες προς τον Όμιλο Ιασώ Iaso General για τη φιλοξενία και την ιατρική φροντίδα που πρόσφεραν.

Η μικρή Αναστασία είχε διαγνωστεί με την επιθετική μορφή διάχυτου γλοιωματικού εγκεφαλικού στελέχους (dipg), μια ασθένεια με πολύ δυσμενή πρόγνωση. Οι γονείς της είχαν αναζητήσει θεραπείες σε πολλές χώρες και τελικά την μετέφεραν σε μια κλινική στο Χιούστον του Τέξας, αλλά, δυστυχώς, η μικρή άφησε την τελευταία της πνοή στη Νέα Υόρκη.

Το κόστος της θεραπείας ξεπερνούσε τις 700.000 ευρώ και η Ελλάδα ανταποκρίθηκε απλόχερα στην ανάγκη βοήθειας της οικογένειας. Πλέον, με την ευτυχή αυτή είδηση για τον ερχομό του νέου μέλους, ελπίζουμε ότι η οικογένεια θα βρει κάποια παρηγοριά και ευτυχία μετά από όλο τον πόνο που έχουν περάσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ