Γρηγόρης Αρναούτογλου: Επισκέφτηκε τον Δημήτρη Σταρόβα στο νοσοκομείο – “Τα πράγματα είναι σταθερά”

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Επισκέφτηκε τον Δημήτρη Σταρόβα στο νοσοκομείο – “Τα πράγματα είναι σταθερά”

Τον καλό του φίλο, Δημήτρη Σταρόβα, επισκέφτηκε στο Τζάνειο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής στον Sfera.

Μετά από μηνύματα που έλαβε, ο παρουσιαστής ανέφερε πως ο Δημήτρης Σταρόβας έχει συνεχώς στο πλευρό του τη σύντροφό του, Άννα Σταθάκη, ενώ δήλωσε πως οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του.

“Για την ιστορία επειδή μου στέλνετε πολλά μηνύματα για τον Δημήτρη Σταρόβα για να του μεταφέρω τα περαστικά και όλα αυτά. Να σας πω ότι πάμε για το δεύτερο 24ωρο. Τα πράγματα είναι σταθερά. Με πολύ χαμηλά τη μπάλα. Χθες τον επισκέφθηκα κιόλας στο νοσοκομείο. Όλα καλά. Σταθερά μεν. Όλα καλά. Περιμένουμε. Και οι γιατροί είναι πολύ αισιόδοξοι. Εντάξει; Οπότε δε χρειάζεται να περιμένουμε πολλά πράγματα. Είναι εκεί η Άννα 24 ώρες το 24ωρο. Αυτό το άγιο πλάσμα. Και ό,τι είναι, θα τα πούμε” είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Θυμίζουμε πως ο Δημήτρης Σταρόβας εισήχθη την Τετάρτη (15/5) στο Τζάνειο νοσοκομείο, μετά από ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ