Γιώργος Λιάγκας: Διέψευσε on air ρεπορτάζ της Κατερίνας Καινούργιου – “Μήπως έχω μάτι δεν ξέρω”

Γιώργος Λιάγκας: Διέψευσε on air ρεπορτάζ της Κατερίνας Καινούργιου – “Μήπως έχω μάτι δεν ξέρω”

Ένα ρεπορτάζ που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου και μετέφερε μέσα από την εκπομπή της, το πρωί της Τρίτης 23/4, διέψευσε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του “Πρωινού” του ΑΝΤ1. Το ρεπορτάζ της παρουσιάστριας ανέφερε ότι ο Γιώργος Λιάγκας δέχτηκε πρόταση από το Mega για να αναλάβει τη ζώνη 13.00 – 15.00, μετά την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το κανάλι.

“Εμένα οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι η Δανάη Μπάρκα θα παραμείνει στο πρωινό και για το μεσημέρι, για το μία το πρώτο πρόσωπο που προσέγγισαν ήταν ο Λιάγκας, για κάτι διαφορετικό, για να δίνει και πάσα στο Νίκο Ευαγγελάτο”, ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Λίγο μετά ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Υπάρχουνε ορισμένοι σοβαροί τηλεοπτικοί συντάκτες, δεν είναι όλοι ίδιοι, υπάρχουν και κάποιοι που είναι τέρατα.»

Αμέσως η Ελένη Βουλγαράκη τον πλησίασε χιουμοριστικά κρατώντας ένα μπουκάλι με νερό για μικρόφωνο και τον ρώτησε τι έχει συμβεί: “Θα κάνω την ίδια την Ελένη Μενεγάκη του χρόνου, θα βγαίνω με ξανθιά περούκα! Μήπως έχω μάτι δεν ξέρω”, απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ