Γιάννης Ξανθόπουλος: Διορίστηκε πραγματογνώμονας για το τροχαίο που ενεπλάκη – Όσα δήλωσε ο δικηγόρος του

Γιάννης Ξανθόπουλος: Διορίστηκε πραγματογνώμονας για το τροχαίο που ενεπλάκη – Όσα δήλωσε ο δικηγόρος του

Εξελίξεις υπάρχουν στη υπόθεση του τραγικού δυστυχήματος που ενεπλάκη ο Γιάννης Ξανθόπουλος και ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Παναγιώτης Μπαλακτάρης μίλησε στη Super Κατερίνα για όλα όσα έχουν προκύψει, όπως το ότι η τροχαία διόρισε πραγματογνώμονα για να γνωμοδοτήσει για το τροχαίο.

«Η τροχαία της Νέας Ιωνίας, όπως όφειλε, διόρισε πραγματογνώμονα ο οποίος αφού ελέγξει όλα τα περιστατικά και τις συνθήκες θα γνωμοδοτήσει για το τι ακριβώς συνέβη και πως. Αυτό έχει γίνει σε συνδυασμό με έναν ικανότατο αξιωματικό της τροχαίας, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση αυτή και διενεργεί την προανάκριση και πιστεύουμε ότι τα αποτελέσματα στα οποί θα καταλήξουμε θα είναι αξιόπιστα.

 

Από τη μεριά μας κι εμείς θέλουμε να συνδράμουμε και τις ενέργειες της τροχαίας και του κ. πραγματογνώμονα, έχοντας διορίσει τεχνικό σύμβουλο. Δεν έχουμε κληθεί να καταθέσουμε στο στάδιο της προανάκρισης. Όταν συμβεί, θα ενημερωθείτε. Ο Γιάννης προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του και του έχει στοιχίσει. Όταν αισθανθεί έτοιμος, θα συνεχίσει τη δουλειά» είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του Γιάννη Ξανθόπουλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ