Φαίη Σκορδά για Ελένη Μενεγάκη: “Αν ήθελε θα μπορούσε να κάνει αλλαγές αλλά δεν έκανε”

Φαίη Σκορδά για Ελένη Μενεγάκη: “Αν ήθελε θα μπορούσε να κάνει αλλαγές αλλά δεν έκανε”

Σχολίασε την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το Mega η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της μέσα από την εκπομπή της στον ΣΚΑΙ.

«Όπως έλεγα και για τον Ανδρέα (σ.σ Μικρούτσικο), δεν ξέρεις ο άλλος τι έχεις περάσει, εδώ δείχνει όμως ότι είναι ένα βελούδινο διαζύγιο και με αυτόν τον τρόπο χθες ενημέρωσε τους συνεργάτες της μιλώντας με καλά λόγια για το MEGA. Έτσι κλείνει ένας κύκλος», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν βασανίστηκε η Ελένη Μενεγάκη για να πάρει αυτή την απόφαση. Τότε που έλεγε για τον ύπνο της, ότι έφυγε ένα βάρος από το κεφάλι της και ηρέμησε. Υπήρχαν οι σκέψεις. Δεν την πήρε ελαφρά την καρδία αυτή την απόφαση», πρόσθεσε η Μαρία Φραγκάκη.

«Είναι πολύ επαγγελματικό και δείχνει μεγάλη συνέπεια το ότι ενημέρωσε η ίδια τους συνεργάτες της για το τέλος. Ορθώς έπραξε για μένα, γιατί σε λίγο θα ξεκινήσουν οι κουβέντες για την επόμενη σεζόν. Αυτό δείχνει ότι τη νοιάζει το μέλλον των συνεργατών της, έναν ανθρώπινο χαρακτήρα. Υπήρχαν χρονιές που θα είχε περάσει πιο δύσκολα νομίζω. Αν ήθελε θα είχε κάνει πολλές αλλαγές, θα είχε αλλάξει και το περιεχόμενο της εκπομπής, θα είχε κάνει πράγματα που σίγουρα θα τα πουλούσε αλλά δεν τα έκανε. Καλή της επιτυχία και ό,τι αποφασίσει», τόνισε η Φαίη Σκορδά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ