Εύη Βατίδου: Η αντίδραση του Αλέξη Κούγια όταν έμαθε πως θα κατέβει υποψήφια στις Ευρωεκλογές

Εύη Βατίδου: Η αντίδραση του Αλέξη Κούγια όταν έμαθε πως θα κατέβει υποψήφια στις Ευρωεκλογές

Υποψήφια στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό (ΛΑΟΣ) κατεβαίνει η Εύη Βατίδου.

Η ίδια μίλησε στο “Πρωινό” και στη δημοσιογράφο Φαίη Φώτου και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ποια ήταν αντίδραση του πρώην συζύγου της, Αλέξη Κούγια όταν έμαθε για την υποψηφιότητά της.

Αρχικά στην ερώτηση για το τι μπορεί να προσφέρει ένα μοντέλο στην Ευρωβουλή, η Εύη Βατίδου απάντησε: “Κατ’ αυτόν τον τρόπο, θα μπορούσε να πει κάποιος: γιατί ο κύριος Καπουτζίδης βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Μέγαρο Μαξίμου με τον σύμβουλό του και κινεί νήματα; Δε με ρωτήσατε όμως γι’ αυτό. Το θεωρείτε από τη δική σας πλευρά σωστότερο αυτό; Αυτή τη στιγμή δεν είμαι μοντέλο, μακάρι να ήμουν βεβαίως. Αλλά ομίζω ότι έχω μεγαλώσει για να με αναφέρουν ως μοντέλο, παρόλο που ο κόσμος με θυμάται έτσι. Στο βιογραφικό μου το γράφω κι αυτό, όπως και τα καλλιστεία και όλα. Κάνω μία τελείως διαφορετική δουλειά και πατάω πολύ γερά από μόνη μου στα πόδια μου”.

Στη συνέχεια η Εύη Βατίδου πρόσθεσε: “Στα παιδιά μου μίλησα για την απόφασή μου να κατέβω στις Ευρωκλογές. Αυτή τη φορά νομίζω συνήθισαν. Δεν τους έκανε εντύπωση, μου είπαν ‘κάνει ό,τι θες’. Ξέρει ο Αλέξης Κούγιας για την υποψηφιότητά μου, θα με στηρίξει με τον τρόπο του κι αυτό για εμένα είναι σημαντικό”.

Τέλος, για τη αποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα από το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, η Εύη Βατίδου είπε: “Νομίζω ότι ο κύριος Κασσελάκης έκανε κάτι σωστό αυτή τη φορά. Είναι ξεκάθαρη η θέση του κυρίου Παπανώτα εναντίον της γυναίκας. Για το συγκεκριμένο θέμα, ήταν σωστή η διαγραφή”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ