Έβελυν Καζαντζόγλου: Βιογραφικά σημειώματα, ηλικία και εκπαίδευση

Έβελυν Καζαντζόγλου: Βιογραφικά σημειώματα, ηλικία και εκπαίδευση

Η Έβελυν Καζαντζόγλου μπαίνει στο στόχαστρο ως η πιθανή νέα κριτής του My Style Rocks και οι αναζητήσεις για τα προσωπικά της στοιχεία έχουν ξεσηκώσει το ενδιαφέρον του κοινού. Το μοντέλο ξεκίνησε την καριέρα του από μικρή ηλικία και έχει κάνει εμφανίσεις τόσο στην τηλεόραση όσο και σε διάφορα γνωστά περιοδικά.

evelin kazantzoglou viografiko spoudes ilikia%20(1)

Γεννήθηκε στις 29 Αυγούστου 1985 στη Σκωτία, έτσι η ηλικία της είναι 38 ετών. Ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ από πολύ μικρή ηλικία και σπούδασε Styling & Image Making στο Λονδίνο.

evelin kazantzoglou viografiko spoudes ilikia%20(2)

Το 2005 συμμετείχε στον διαγωνισμό του περιοδικού Playmate και έκτοτε έχει συνεργαστεί με διάφορα σημαντικά ονόματα της μόδας. Το επίσημο Instagram της είναι @evelynkazantzoglou.

evelin kazantzoglou viografiko spoudes ilikia%20(4)

Επίσης, έχει εργαστεί στην τηλεόραση, έχοντας δική της εκπομπή στο μουσικό κανάλι Mad, και στο ραδιόφωνο. Αργότερα μετακόμισε στην Κύπρο, όπου παρουσίασε εκπομπές και εμφανίστηκε στο MadWalk Κύπρου.

evelin kazantzoglou viografiko spoudes ilikia%20(5)

Σε μια συνέντευξή της στο περιοδικό Omikron μίλησε για τις δύσκολες εμπειρίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της εφηβείας της. Αντιμετώπισε bullying και αποκάλυψε ότι η ιππασία της έδωσε ψυχική δυνατότητα σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής της.

Photo Credits: NDP

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ