Ετεοκλής Παύλου: Η απάντηση στη δήλωση της Ελένης Χατζίδου για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ετεοκλής Παύλου: Η απάντηση στη δήλωση της Ελένης Χατζίδου για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ο Ετεοκλής Παύλου μίλησε στην κάμερα του “Fay’s Time” και αναφέρθηκε στη δήλωση της Ελένης Χατζίδου για το περιστατικό με την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο “Happy Day”.

“Αυτό που είπε η Ελένη για τη Σταματίνα ήταν πάνω στην κουβέντα, ένα περιστατικό που το έχουμε ζήσει. Δεν ήταν κάτι τρομερό. Πολλές φορές δεν καταλαβαίνουμε αν μπορεί να έχουμε στενοχωρήσει κάποιον, σε γενικές γραμμές πιστεύω ο οποιοσδήποτε κάποια στιγμή θα έλεγε πως αν έχει στενοχωρήσει κάποιον άνθρωπο, θα του ζήταγε συγγνώμη. Η αναφορά αυτή στο συγκεκριμένο περιστατικό ήταν τυχαία και δεν σήμαινε τίποτα παραπάνω. Ακόμα και τότε το θέμα είχε λυθεί πολύ, πολύ γρήγορα, δεν ήταν κάτι” ξεκαθάρισε ο Ετεοκλής Παύλου.

Ελένη Χατζίδου είχε πει στο “Breakfast@Star” για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε όλα. Θα σας πω ένα παράδειγμα. Όταν εγώ ήμουν έγκυος, δεν το είχα ανακοινώσει. Το είχα πει στους δικούς μου, στους πολύ κοντινούς μου. Και κάποια στιγμή η πρώτη εκπομπή που βγήκε και το αποκάλυψε, ήταν το Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Είχα θυμώσει τόσο πολύ. Ήταν κάτι που ίσχυε και ήθελα εγώ να το ανακοινώσω. Μιλήσαμε αμέσως μετά, το έχουμε λύσει με τη Σταματίνα, μου είχε στείλει ένα μήνυμα. Αλλά θέλω να πω που σταματάνε αυτά τα όρια. Μέχρι που μπορεί να ανακοινώσει κάποιος κάτι που εσύ μπορεί να μη θες να το πεις;”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ